TIPS TIL OPHOLD I ALL INCLUSIVE RESORTS

TIPS TIL OPHOLD I ALL INCLUSIVE RESORTS

FERIESTEDER MED ALT INKLUSIVE
Min mor gav os den bedste julegave nogensinde i år-en tur til en altomfattende udvej i Puerto Vallarta, Mexico med min side af familien. Vi havde fem dage sammen, væk fra vores bekymringer og (for det meste) unplugged. Det var magisk. Jeg har boet på et par all inclusive resorts i mine rejser og har lært nogle ting undervejs. Jeg ønskede at dele disse tips og ting til at overveje med dig.

Tips til at bo på All inclusive resorts-maden
TIPS TIL AT BO I EN ALL INCLUSIVE RESORT
Værelse med aircondition
På vores udvej i Puerto Vallarta var vores værelser spektakulære. Den ene ting, vi ville ønske, vi vidste før tid var, at vi ville blive adskilt. Hvis du går med en gruppe eller familie, skal du sørge for at stille spørgsmål om, hvor langt fra hinanden, du vil være. Mens alle vores værelser var smukke, ville vi have foretrukket at være af hinanden end delt op.
Tips til ophold på All inclusive resorts-udsigt fra værelset
Maden
Dette er en af de største ting at overveje, når du vælger en altomfattende. Der er et stort udvalg i typer af Resorts og maden kan være lige så stor af et spektrum. I min tidligere altomfattende i Jamaica var der flere restauranter at vælge imellem. Med vores udvej i Mexico havde vi kun virkelig to muligheder at spise på. Vi tog også fordel af roomservice og spiser på stranden fra servere. Det var nok den største nydelse. Vores børn nød at få “Piñatas” (Virgin Piña Coladas), chips, guacamole og mere hver dag ved poolen eller stranden.
Er det det værd, hvis du ikke drikker alkohol?
Mens du er væk, har jeg indsendt historier på min Instagram-konto. En masse mennesker messaged spørger, om det var det værd at gå til en altomfattende udvej, hvis de ikke drikker alkohol (fordi det er derfor, mange mennesker gør alle inklusivt). Hele vores familie drikker ikke alkohol, og det var fantastisk at være på ét sted hele tiden, uden at skulle bekymre sig om ekstra omkostninger. Vi var også i stand til at have sodavand og jomfru cocktails hele tiden. Når det er sagt, hvis den grund, du gerne vil gå på ferie er for mad og drikkevarer, er en altomfattende udvej sandsynligvis ikke et godt valg for dig.
Tips til ophold på All inclusive resorts-drikkevarer
Hvad skal man pakke
Hvad at pakke vil primært afhænge af, hvilken type All Inclusive Resort du opholder dig på. Oftest er alle Inkluder på stranden, så badetøj og flip flops bør være øverst på din liste. MEN det kan blive koldt og blæsende selv i de mest tropiske steder. På grund af dette, er du nødt til at medbringe mindst en sweatshirt eller jakke. De fleste resorts har ting som paraplyer i dit værelse, så det er ikke nødvendigt at bringe. Brug min pakkeliste, så du er sikker på, at du dækker alle dine baser.
Kig ind i WiFi-politikker
Vi begik den fejl at antage, at WiFi ville blive inkluderet med vores ophold på vores altomfattende. Det var ikke inkluderet. Fordi vi var ude af kontrol, vi havde datagebyrer og alle former for udgifter, som vi ikke havde forventet. Havde vi gjort lidt forskning, ville vi have været mere forberedt og ikke spildt penge.
Penge til at bringe
Dette er en biggie-fordi mens du har betalt for de fleste ting op foran, du bliver nødt til at bære kontanter med dig for tips. Dette kan være et varmt emne og varierer. Det er helt personligt og ikke alle ser øje for øje. De fleste resorts har en drikkepenge politik-så før du går kontrollere, at! Vi var ikke sikre på, hvad der er sædvane, så min bror kiggede op oplysninger og fik opdelingen for os. Her er, hvad blev foreslået:
-Bring $100-$150 i små regninger-$ 1/$ 5 regninger
Maid: $3-$ 5/dag, venstre på din pude (nogle mennesker forlader en total i slutningen af deres ophold, men du har en chance for bedre service under hele dit ophold med at forlade et tip dagligt)
Pool/bartendere: $1-$ 2 efter hver 2-3 drikkevarer
Concierge: $5 hver gang i et stykke tid, hvis du beder om hjælp
Tjenere: $3-$ 4 efter hvert måltid
Legetøj til at bringe
Vi lucked ud, at med vores udvej kom snorkel gear, stå op paddle boards, kajakker og alle former for legetøj. Men ikke alle Resorts er de samme. Hvis du skal til en udvej med dine børn, ringe og spørge, hvilken slags faciliteter de har. Er der en børneklub? Er der sand legetøj? Er “Extras” inkluderet i dig Resort gebyrer? Hvis de ikke har en masse legetøj, ville det være værd at smide i nogle sand legetøj, snorkle, i din bagage. Tips til at bo på All inclusive resorts-legetøj at bringe
Rejs til og fra Resortet
Før vi ankom, havde min mor arrangeret for os at have en shuttle til og fra vores Hotel. Dette skærer ned på en masse forvirring eller sidste minut arrangementer. Ofte når du reserverer en udvej, vil de give dig mulighed for at gøre indkvartering for at komme rundt.
Tips til at bo i all inclusive resorts-ting at huske på til din næste tur. www.thirtyhandmadedays.com
Hvis du er på udkig efter en fantastisk måde at slappe af og har en familieferie, all inclusive resorts er vejen at gå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *