TING, DER VIL HJÆLPE DIG I DIN VÆGT WATCHERS REJSE

TING, DER VIL HJÆLPE DIG I DIN VÆGT WATCHERS REJSE

Hvis du har fulgt med på min vægt Watchers rejse, du ved, at jeg startede efter at gøre en masse (mislykkedes) ekstreme kostvaner. Jeg har tilbragt det meste af mit voksne liv yo-yo’ing. Det har ikke været sjovt. Nu har det været næsten tre måneder siden jeg besluttede at slutte sig til vægt Watchers og jeg er den lykkeligste jeg har været i lang tid.

Ting, der vil hjælpe dig i din vægt Watchers rejse-herunder hvordan man bruger vægt Watchers point www.thirtyhandmadedays.com
Der er masser af ting, du kan gøre for at hjælpe dig i din vægt Watchers rejse. Jeg ønsker at være her som din cheerleader og at opmuntre dig!

VÆGT-WATCHERS POINT
Alt, hvad jeg har hørt igen og igen er, hvordan det nye freestyle-program er så fantastisk. Fordi jeg ikke nogensinde har gjort vægt Watchers indtil nu, har jeg ikke noget at sammenligne det med. Jeg kan fortælle dig, at jeg synes, det er fantastisk!
Du får et bestemt antal point hver dag at arbejde med. Dette har majorly hjalp mig med portion kontrol. Jeg voksede op, hvor du spiste alt på din tallerken (de fleste af os gjorde det nok!). Nu er jeg bruger mindre plader og ikke disker ud næsten lige så meget. Det er nemmest for mig at lave mad og spise derhjemme, simpelthen fordi jeg ved præcis, hvad der går ind i hver opskrift. Men der er tonsvis af muligheder for at spise ud så godt. Jeg elsker, at vægten Watchers app har en restaurant funktion. Jeg kan skrive i enhver større restaurant og kigge efter en mulighed for at passe ind i min vægt Watchers point for dagen. Hvis jeg ved, at jeg har tænkt mig at en restaurant på forhånd, og det er ikke i app, vil jeg kigge op i menuen for at finde sunde valg.
Jeg bruger vægten Watchers app til at spore alt, hvad jeg spiser. Dette er en af de ting, der har majorly hjalp mig hidtil. Her er, hvad en typisk dag ser ud fra mig:

Vægt Watchers point-hvad min typiske dag ser ud
Min gå til morgenmad er-en solrig side op æg og 1 stykke toast + en banan og/eller en cutie orange.
Til frokost spiser jeg ofte rester fra aftenen før. Vægt Watchers stegte ris er ret almindeligt omkring her. Jeg tilføjer kylling til det og elsker det.
Middag er hvor jeg får mest kreativ normalt. Jeg har prøvet masser af nye vægt Watchers Opskrifter. Jeg har også sammenknebne nogle gamle familie favoritter for at gøre dem lidt sundere og holde mine portioner i check.
For snacks-jeg har tendens til at gå i retning af noget med Crunch og mere salte. På denne særlige dag jeg må have været følelsen af behov for noget sødt, da jeg havde en ris budding og kedel majs.

Har jeg nævnt, at jeg er i himlen at være i stand til at spise, hvad jeg elsker, bare i mindre portioner? Jeg føler, at det har været nøglen til min succes.

han pige til venstre var ikke begejstret for at have hendes billede taget. Jeg var klumpet og følte det. Jeg havde helbredsproblemer. Jeg begyndte at undgå at gå steder eller løbe ind i gamle venner, fordi jeg var flov. Og jeg hadede, at jeg var flov. På 40 år gammel, jeg ønskede ikke at føle skam over mit udseende. Jeg havde heller ikke lyst til at beskæftige sig med de sundhedsmæssige problemer, der blev værre. Jeg havde brug for at gøre noget, før min nedadgående spiral blev værre.
Pigen til højre føler sig så meget bedre. Jeg føler mig mere selvsikker. Jeg er ikke bange for at bære dristige farver og få folk til at se mig som jeg var bare et par korte måneder siden. Det er utroligt, hvordan lave små ændringer kan dramatisk påvirke nogen på bare et par måneder. Jeg er lidt over halvvejs til mit mål, og jeg kan ikke forestille mig, hvor meget bedre jeg vil føle, når jeg kommer der.

Nuværende statistik:
Vægt tabt – 22 lbs.
Størrelser – 2 størrelser ned

* * Folk efter vægt Watchers plan kan forvente at tabe 1-2 lbs/per WK. * *

Du kan gøre dette!!

Jeg tror, den sværeste del er bare at tage det første skridt. Jeg har en temmelig stædig personlighed (eller “bestemt” som min mor ville sige). Når jeg sætter mit sind til noget, vil jeg finde en måde at gøre det ske. Men at komme til startlinjen er nogle gange virkelig skræmmende. Jeg føler mig ofte nervøs for, hvor og hvordan man starter. Hvis du spekulerer på, hvor du skal begynde, så lad mig hjælpe dig! Lad ikke frygten holde dig tilbage. Det eneste, jeg fortryder om vægt Watchers er ikke at gøre det før. Klar til at komme i gang?

Brug vægten Watchers app, opskrift Builder og lære at måltid prep
Vægt Watchers Opskrifter og folk til at følge
Vægt Watchers snacks
Udskrive et nul Smart Points-ark
Nysgerrig, hvad andre mennesker spiser, mens du laver vægt Watchers? Her er 100 mest sporede vægt Watcher Foods! Jeg fandt denne liste interessant. Og må sige, at jeg sporer en masse bananer også. Men æg kan være øverst på min sporede liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *