SUNDE SNACKS TIL BØRN

SUNDE SNACKS TIL BØRN

Efter år og år for at have en nedslidt køleskab, vi købte en ny, og det blev leveret for nylig. Josh og jeg forsket og revideret som skør, indtil vi fandt en til at passe til vores families behov. Det blev leveret, og jeg kunne ikke have været mere begejstret! I vores nye køleskab har vi en skuffe, der er perfekt til at sætte børn snacks i. Det reignited ilden til at gøre nogle sunde snacks til børn!
Self serverer sunde snacks til børn

Jeg har indsendt om sunde snacks et par gange her. Og sidst om uafhængighed og livsfærdigheder. I et forsøg på at a) være mere organiseret og forberedt b) hånd over nogle kontrol til mine børn til at træffe valg og c) at lege med min nye legetøj (kidding), jeg sætter alt i et dejligt sted.
Det tager kun lidt tid at prep-og er noget, som børnene kan hjælpe med sikker.
Nogle af vores favoritter sunde børn snacks:

Oste pinde
Osteskiver
Skær op frugt (bevare skåret æbler ved at tilføje en lille smule citronsaft til posen)
Skær op grøntsager eller finger grøntsager som baby gulerødder og kirsebær tomater.
Yoghurt/Go-gurt

Snack poser er den perfekte størrelse til dette. (Gæt navnet “snack taske” siger det hele) De er bare den rigtige størrelse af mad til børn og ikke tager for meget plads i køleskab.

Sunde snacks til småbørn
En anden ting, vi har gjort i fortiden, er at lave en snack kurv. Konceptet er ikke noget sind blæser, men det er forbløffende, hvordan sådan en simpel lille ting kan gøre en forskel. I stedet for at have snacks over det hele, sikrer dette, at børnene kan vælge fra et sted. De kan se de valg, og de

Lav en snack kurv til børn!
Nu naturligvis de snacks, som jeg har i denne særlige kurv er ikke så sundt for mine børn som skåret op frugt og grøntsager. Ideen er ikke, at de er græsning på denne ting hele dagen lang. Men det er der for at pakke frokoster med eller snuppe en snack efter skole. Lige her er bare det grundlæggende, men jeg har tilføjet alle former for mad til kurven før-Pretzels, Graham kiks og jordnøddesmør osv.

At have et udpeget sted kan hjælpe med organisation og frustration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *