STING FIX TIL MÆND

STING FIX TIL MÆND

Jeg har gjort søm Fix for et stykke tid nu. Du har måske set en søm Fix anmeldelse eller to i fortiden. Jeg troede, det ville være sjovt at have Josh involveret og gøre sting Fix for mænd.

Stitch Fix for mænd-vores anmeldelse fra www.thirtyhandmadedays.com
Josh dimitterede fra juraskolen i august sidste måned og tog for nylig California bar eksamen. Han har været i skole de sidste fire et halvt år. I begyndelsen arbejdede han på fuld tid, Red toget og gjorde jura i tillæg til familielivet, kirke ting, baseball og meget mere. At sige, at det har været en langdistance er en stor underdrivelse.
Dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at hvis du planlægger gennem mit link jeg vil tjene en lille provision uden omkostninger for dig.

I løbet af denne tid (og da jeg har kendt Josh, virkelig), han bar en masse workout tøj, Dri Fit skjorter, shorts, tennis sko. Han har ikke rigtig haft til at pynte på arbejde i årevis, og den eneste gang han får fancy er for kirke om søndagen. Han ville bare foretrække at bære behageligt tøj og kalde det godt. I løbet af de sidste to år, Josh har været hjemme hos mig, afsluttende skole og tage sig af en masse ting omkring her, mens jeg fokuserede på 30 dage. Men nu er vi en slags ved en skillevej med hans fremtid-at finde ud af, hvad det næste skridt er for vores familie. Jeg troede nu var det perfekte tidspunkt for ham at prøve sting Fix for mænd. Ikke sikker på, hvad det er? Se hvordan sting Fix virker!

Få din egen søm fix til mænd her!

Jeg spurgte, om Josh var op til det, og han sagde, at han var, men jeg udfyldte alle de oplysninger for ham. Jeg er typisk den, der butikker for ham (hvis du ser videoen nedenfor, han er virkelig ikke flov over det på alle-ha ha!). Som jeg sagde-han bryder sig ikke rigtig meget om, hvad han bærer og shopping for sig selv er mere en akkord end noget andet.

Joshs æske ankom, og vi åbnede den på Facebook live. Han havde ingen anelse om, hvad de skulle forvente, men havde en god tid at åbne det op. Han ville virkelig ikke lide alt tøjet, fordi de var mere, end vi typisk bruger på hans Dri Fit tees og workout shorts. Men i sidste ende, han faldt hårdt for jeans… ingen overraskelse der som jeg altid har sagt, at Stitch Fix er så godt med bukser og jeans. De er magiske, jeg fortæller ya.

Stitch fix til mænd-vores anmeldelse www.thirtyhandmadedays.com
STING FIX PRISER
Josh blev sendt følgende:

Rød jakke vintage giganter grafisk tee – $32,00
Ezekiel Yosemite twill-Overshirt – $48,00
Hawker Rye knap op skjorte-$58,00
Mavi Zach jeans med lige ben – $98,00
Liverpool Brock Strik jogger bukser – $78,00
Hvis vi ville have holdt alle de tøj, ville det har været $235,50 med en 25% rabat.

Efter nogle debat frem og tilbage han endte med at holde jeans, twill skjorte og joggers. Igen, alle mere, end vi ville have brugt, hvis jeg havde handlet på Marshalls, men jeg ved, at han vil bære alle 3 hele tiden. Plus de er god kvalitet. Og ingen af os var nødt til at shoppe for dem.
Vi forlod feedback, at prisen var for høj, men at vi ikke kunne modstå at købe de 3 ting. Forhåbentlig næste gang hans stylist vil sende billigere muligheder. Samlet dog gjorde hun et fantastisk stykke arbejde at plukke ting ud.

Den store bummer er, at vi endte med at bruge $245,28 efter skat for de 3 poster Josh holdt. Vi burde nok have tænkt lidt hårdere på at holde det hele… Ups! Det er ting med sting fix. Hvis du kan lide det meste af, hvad der er i din boks, er det normalt værd at holde det hele og få 25% rabat på hele fix.

For record-vi betalte for alle de tøj (dette er ikke sponsoreret), som jeg altid gør. Jeg tjener en lille provision, hvis nogen ordrer fra dette indlæg. Men du kan få det også ved at henvise venner!!

Du kan Se Joshs ærlige reaktion på hans sting Fix for men box fra vores Facebook Live:

Han var en god sport. Og jeg tror, vi begge ser frem til flere rettelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *