SPRINGFIELD, ILLINOIS: PASS SVINEKØD TOUR

SPRINGFIELD, ILLINOIS: PASS SVINEKØD TOUR

Hvad gør du, når det er 100 grader, hvor du bor i oktober? Du går, hvor det faktisk falder. Springfield, Illinois for at være helt nøjagtig. Aldrig har jeg nogensinde tror, at jeg ville rejse til hovedstaden i Illinois, men jeg er så taknemmelig, at jeg havde chancen for at tage turen der med det nationale svine bræt. Det var det perfekte tilflugtssted for at opleve en lille by med skarpt vejr og lære alt, hvad jeg kunne fra landmænd og specialister, hvis livsværk er med svinekød.
Før vi gik til at besøge Borgic gårde, fik jeg at udforske Springfield lidt. Det var den perfekte efterårs dag med at gå ned præsident lincoln’s Street (de er reaaaaaally i præsident Lincoln i hans hjemby!), 2 Capitol bygninger og spise noget mad. Jeg blev slået!

Men den egentlige årsag til turen var at opleve livet på gården. Ærligt var jeg ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente, fordi jeg aldrig havde været på en svinefarm og ikke vidste meget om processen. Sure Jeg elsker carnitas, trak svinekød sandwich, bacon og svinekød tostada salat men…. Jeg blev blæst væk. Mængden af kærlighed og medfølelse, at hver eneste person, vi kom i kontakt med var meget indlysende. Vi mødtes med flere landmænd i alle de forskellige dele af processen, og hver eneste af dem var stolt af at være landmand. De fortalte os, hvilken generation de var, hvordan de involverede deres familier er, hvor meget arbejde der er involveret og mere.
Med vores første gård, vi besøgte, måtte vi “brusebad” og “brusebad ud.” De ønsker at beskytte svin fra enhver form for bakterier og sygdomme, så det er obligatorisk for alle. Det er en af de mange foranstaltninger i biosikkerhedsforanstaltninger for svinene velvære.

Mens jeg vil skåne dig billederne (men jeg har dem til bevis!), jeg havde mulighed for at forsøge at hjælpe fødsel en gris i farroning laden. “Faring” er et svine udtryk, der giver fødsel. Det er ligesom arbejdskraft og levering til grise. Jeg tror, jeg overraskede min familie, at jeg var villig til at gå efter det, men jeg tænkte-når jeg nogensinde vil have chancen for igen at gøre dette? Så jeg gik til det med vejledning af gårdens dyrlæge. Jeg vil aldrig glemme det!
De er også super passionerede omkring bæredygtighed. Vi fik at se en af de landmænd sprede gødning på hans Marker, der blev taget fra svine bedriften.

Det blev virkelig klart, at der er så mange skridt i den proces, der aldrig har fundet sted for mig. Men landmændene er konstant tænker på måder at forbedre-for dyrenes skyld, forbrugernes skyld (dig og mig!) og miljøets skyld. Det er tankerne blæser.

Før jeg går videre, har jeg haft så mange mennesker spørger mig, om jeg nu føler sig skyldig I at spise svinekød. Mit svar har været det samme hver gang-absolut ikke. Nu føler jeg en masse taknemmelighed og stolthed i at spise noget, som jeg kender processen med. Jeg kender pleje og kærlighed, der går ind i hver gris, fordi jeg har set det første hånd. Jeg føler mig heldig, at jeg fik at opleve dette og se tingene i et nyt lys.

På vores sidste dag, vi tilbragte tid i køkkenet af Lincoln land Community College, lære fra Neel alt om, hvordan man shoppe for svinekød, hvordan man forbereder og tilberede det. Han er en absolut mester med en kniv. Han tog halvdelen af en gris og skar det hele vejen ned, et stykke ad gangen, forklarer os, hvad det hedder, hvordan vi kunne bruge det, og hvad man skal kigge efter.

Et par bemærkninger om at købe svinekød:

Vigtigt at finde svinekød, der er RFN – rød, fast og ikke-oxidativ. Når du rører ved det, det skal foråret tilbage en lille smule.
Når du kigger på svinekød til at købe, få det væk fra lysene. Sommetider lysene får det til at se mere rødt, end det faktisk er.
Emballage om “hormon fri” er bare en Marketing trick-ved lov alle svinekød skal være hormon fri. Det er ulovligt at bruge hormoner.

Neel og kok Kurt fra Michigan State University absolut forkælet os med den bedste mad. Jeg føler, at jeg var waddling ud af campus, fordi de gav os så meget mad. Jeg vidste, at der var et væld af måder at forberede svinekød, men indså ikke, hvor meget kan laves med det, indtil de begyndte at give os prøver og dele disse fantastiske retter. Jeg kunne have boet der resten af mit liv og været i himlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *