SKØNHED STJÆLER UNDER $10

SKØNHED STJÆLER UNDER $10

Da vi bruger de fleste af vores dage ved poolen eller stranden lige nu har jeg skiftet min skønhedsrutine til et lysere sommertids look. For at hjælpe dig alle opnå en afslappet, men smuk make up look for sæsonen jeg deler mine yndlings skønhed stjæler for bare $10 eller mindre.

Beauty Steals

Hej alle! Håber du allerede nyder din sommer, jeg ved, vi er. Jeg er sommer fra Elevate hverdagen, og jeg er spændt på at dele om to af mine yndlingsemner: make up & spare penge.

Sun bum SPF 30 Face stick: Jeg er sikker på du hører det hele tiden, “sunblock er et must”, men hvem ønsker at sætte, at goopy, fedtede ting på dit ansigt? Denne pind er lavet til dit ansigt, så det er ligesom og absorberer hurtigt ind i din hud. Sun bum er bare det bedste til at beskytte uden skadelige kemikalier, plus det lugter som den tropiske ferie af dine drømme.

Sonia Kashuk flimrende løs mineral bronzer: styre fri af fundament og presset pulver til sommeren. Med varmen og fugt på stranden eller poolen er det ikke vil være temmelig dryp ned dit ansigt. I stedet vælge en smuk bronzer. Støv lidt af denne mineral bronzer på dine templer, kinder og hage for en sund glød, der ikke vil se kage på.

e.l.f. smukt bare blush: denne creme blush er fantastisk til, når du er i en fart eller på farten. Bare DUP lidt på din kind knogler for at tilføje en lille farve til dit ansigt uden en barsk defineret linje. Bonus: du kan bruge det som en læbe plet eller øjenskygge, hvis du er i en binde eller kort på plads, når du rejser.

e.l.f. Prism eyeshadow: Jeg er normalt ikke en fan af Shimmer skygger, medmindre selvfølgelig i tilfælde af, at du går til en dewy flået sommer look. Shimmer ser fantastisk ud, når sollys hopper ud af det, og en simpel knalde af farve er alt hvad du behøver. Ingen tid til at tilføje flere farver til dimension, ikke noget problem. Bare lidt guld på dit låg går en lang vej.

COVERGIRL Katy kat Eye mascara: når du besøger stranden eller tager en dukkert i poolen eller lider gennem fugtighed en stor vandtæt mascara er et must. Jeg elsker naturligvis alt Katy Perry gør, og denne linje af kosmetik fra Covergirl er ingen undtagelse. Undgå de frygtede vaskebjørn øjne og snag et rør af denne mascara!

Revlon ColorStay fugt LIP Stain: Hvem har tid til konstant at genanvende læbe liner og læbestift? Med denne læbe plet fra Revlon kan du indstille den og glemme den. Påfør en gang og så bare holde din chapstick handy, hvis du har brug for lidt fugt. En plet giver en naturlig nuance til dine læber, der ikke kan matches med liner og læbestift, plus det varer evigt!

e.l.f. Studio Eyebrow Kit: en af de sværeste ting om sommertid make up er at finde ud af, hvordan du holder dine øjenbryn i takt. Jeg plejer at fylde mine ind med skygge, men det virker ikke, når mit ansigt er udsat for så meget fugt, som det er i denne sæson. Øjenbryn voks tilføjer farve, der ikke vil bare vaske eller gnide ud på et øjeblik. Det er vandafvisende, da det er voks og vil holde eventuelle uregerlige hår på plads.
Håber du har nydt at høre om nogle af mine meget yndlings skønhed stjæler til denne sommer. Når du gør overgangen, kan du aldrig ønsker at gå tilbage til din samme gamle hverdag look, du har gjort gennem årstiderne. Hvis du tilfældigvis er som mig og vaske dit hår tager andenpladsen til at få dit ansigt på for dagen, så vil du ønsker at få fat i denne opskrift på tør shampoo. Det tager bare 2 ingredienser, du sikkert allerede har i dit pantry!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *