SÅDAN DISTRESS DINE JEANS

SÅDAN DISTRESS DINE JEANS

Leder du efter nogle søde jeans, men kan ikke finde et godt par af nødlidende dem? Lad mig vise dig, hvordan du gør det selv-hvordan man nød jeans!

Sådan perfekt distress jeans-en nem DIY at lave din egen!
Jeg har været på udkig højt og lavt for de perfekte nødlidende kæreste jeans og er kommet op tomme. Da jeg modtog den perfekte montering kæreste jeans i min søm Fix boks i denne måned de var bare mangler én ting, de kiggede for poleret. Jeg ville have dem til at se “godt elsket”, så jeg piskede ud min Ost Rivejern og gik på arbejde.

SÅDAN DISTRESS JEANS

1. Grib dit yndlings par af kæreste jeans (eller Tilmeld dig Stitch Fix og Anmod om et par Mavi Sonja jeans (de er eksklusive til sting fix) og din trofaste ostgrater.

2. bær dine jeans rundt i et par timer eller bedre endnu, snuppe dem ud af vasketøjet. Du vil have “knæ” af jeans til at blive strakt ud, så du kan se, hvor slidmønster ville naturligt forekomme.

Sådan distress jeans
3. Tag citrusfrugt-eller Micro høvl-siden af dit Rivejern og begynd at gnide frem og tilbage (ikke op og ned) på den nederste del af dit “knæ” på din Jean. Det vil begynde at vokse “hår”, det betyder, at du gør det rigtigt. Du ønsker at gøre gradvise fremskridt, ikke smække lige ind i dem. Du kan altid tilføje mere, du kan ikke sætte dem sammen igen.

Sådan distress jeans via www.thirtyhandmadedays.com
4. Når du begynder at bemærke, at du har netop disse små hvide strenge venstre STOP! Gå over for at gøre det til et større nødlidende område eller flytte ind på en anden sektion alle sammen. Det er helt op til dig. Jeg gjorde begge knæ og gjorde også nogle mindre sektioner op ved bunden af de forreste lommer.

Sådan distress jeans via thirtyhandmadedays.com
5. nu har du brug for at slippe af med alle de fuzzies du har skabt så få din barbermaskine fra badeværelset og give dem en dejlig ren barbering. Min barberkniv har en klinge på den øverste side til trimning bakkenbarter og det fungerede perfekt for dette. Barberer off fuzzies indtil du får det look, du ønsker, og STOP!

Sådan distress jeans via thirtyhandmadedays.com
Det er det! Nu har du jeans af dine drømme og det bedste er, at de kun vil se bedre ud, når du bærer dem i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *