PISTACHIO BUNDT KAGE MED FLØDEOST GLASUR

PISTACHIO BUNDT KAGE MED FLØDEOST GLASUR

Hvis du er på udkig efter en velsmagende dessert opskrift, du er nødt til at prøve denne pistacie kage. Flødeost glasur er en ekstra bonus. Yum!

Pistachio kage med flødeost glasur-en sjov kage opskrift til foråret. www.thirtyhandmadedays.com
PISTACHIO KAGE
Jeg holder taler om mine yndlings varianter og i dag er ikke anderledes. Jeg elsker pistacie aromatiseret alt. Min familie voksede op ved stranden og min mor bragte ofte pistacienødder til stranden med os. Jeg har altid elsket dem, men som voksen jeg elsker dem endnu mere.

Pistachio kage med flødeost glasur-en sjov kage opskrift til foråret. fra www.thirtyhandmadedays.com
Dagens opskrift er utroligt let at lave. Og ærligt, hvis du ikke er en pistacie fan, kan du gøre dette og erstatte budding med en anden smag lige så let. Ligesom citron bundt kage, jordbær bundt kage osv. Budding bare giver det nogle smag og gør det til en mere fugtig kage. Men har du nogensinde haft pistacie kage før? Banke det ikke, før du prøver det!

Light & lækker Pistachio bundt kage med flødeost glasur fra www. thirtyhandmadedays. comI gør en masse desserter. Min Go-to er normalt cookies, fordi jeg har flere på hånden, der er mine favoritter. Jeg laver også hurtige brød. Læg mærke til et tema? Hurtigt og nemt. Denne opskrift falder i dem til kategorier. Og det smager godt!

Light & lækker Pistachio bundt kage med flødeost glasur tredive håndlavede dage
Det ville være perfekt til St. Patrick’s Day, men også fantastisk til påske. Du kan tilføje et par dråber af mad farve for at gøre den grønne endnu lysere.

BUNDT KAGEOPSKRIFTER
Hvis du elsker denne Pistacien kage opskrift, du kommer til at elske disse andre bundt kageopskrifter. Klik venligst på hvert link nedenfor for at finde den nemme, printbare opskrift!

Bundt kageopskrifter-Prøv disse bundt kager!
Citron Blueberry bundt
Sød appelsin bundt kage
Chokolade chip bundt kage
PISTACHIO KAGE OPSKRIFT
Gør denne enkle pistacien kage opskrift, og hvis du elsker det så meget som jeg gør, bedes du forlade mig en 5 stjernet anmeldelse!

MED 30 DAGE!
Vær sikker på at følge mig på mine sociale medier, så du aldrig glip af et indlæg! Facebook, Pinterest, Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *