NOGLE AF MINE FORETRUKNE VÆGT WATCHERS OPSKRIFTER

NOGLE AF MINE FORETRUKNE VÆGT WATCHERS OPSKRIFTER

Lad os komme ind i de gode ting-mine foretrukne vægt Watchers Opskrifter!
Dette indlæg er sponsoreret af vægt Watchers. Jeg er mere end begejstret for at arbejde med en virksomhed, jeg absolut elsker.
Min favorit vægt Watchers Opskrifter www.thirtyhandmadedays.com
Jeg er nødt til at være ærlig, at da jeg skrev min første vægt Watchers post, var jeg lidt nervøs. Vægtøgning/kampe har en hel sky af skam omkring det. Ligesom-‘ hvis bare jeg kunne styre mig mere-jeg ville ikke tage på I vægt. ‘ Eller-“hvis bare jeg ikke havde så meget stress i mit liv-jeg ville ikke kæmpe med vægt.” Det er pinligt. I årenes løb har jeg gjort vittigheder om min vægt, fordi det er næsten som om jeg genkender det først, så ingen andre har at tænke over det… Det er derude, og jeg kan ånde lettet op. Nå, der stopper nu. Jeg får mit liv tilbage, og jeg vil ikke gøre grin med mig selv eller slå mig selv op. Det kan tage lidt tid at ændre selv snak, fordi det er blevet en dårlig vane. Men jeg er fast besluttet på at elske mig selv mere og skære noget slæk. Hvis jeg kan skære alle andre slap, hvorfor så ikke skære mig nogle også?

WW OPSKRIFTER
Svaret fra mit indlæg og sociale indlæg (især på Instagram) har været utroligt. Så mange mennesker har tilføjet deres kommentarer af støtte og hvordan vægt Watchers er den ene ting, der virkelig virker. Hvor har i været alle de år? Kidding. Jeg er bare lettet, at jeg fandt noget, der er en livsstilsændring, når jeg gjorde. Der er et kærligt fællesskab, som jeg er vokset tæt på hurtigt.

For virkelig at komme ind der jeg forsket vægt Watchers Opskrifter og kom til at arbejde. Jeg vil være på forhånd her-planlægning og prepping er ikke så let som at køre gennem et drev thru. Men jeg vil hellere føle sig godt end at få et andet hurtigt måltid uden spørgsmål. Alt umagen værd tager hårdt arbejde, ikke?

SUNDT MÅLTID PREP:
Lav store partier i begyndelsen af ugen, hvis det er muligt, og brug dem i løbet af ugen. Du kan gøre langsom komfur kylling, crockpot Marinara sauce, kalkun Taco påfyldning og hvis du føler dig virkelig på toppen af det-fløde af ____ supper.
Køb containere, baggies, tin folie, plast wrap i bulk til brug.
Jeg købte nogle containere fra Costco og har købt disse på Amazon: varierende størrelse mad opbevaring containere og disse måltid prep containere også.
Se på din kalender, og Planlæg den.
Dette er noget, jeg kunne være bedre om, når du planlægger hele måneden, men indtil videre har jeg været god til at planlægge mindst en dag i forvejen, så jeg ikke stirret på køkkenet omkring måltid tid. Jeg skam have lyst til sig gør en vældig difference i er heldig.
Før jeg går videre med min favorit vægt Watcher opskrifter, jeg ønsker at være klar-enhver opskrift, som du gør, kan tilpasses til en vægt Watchers Opskrift. Du skal bare tweak lidt her og der (afhængigt af opskriften), lysere det op, se dine portioner. Det er en af de allerbedste ting ved dette freestyle program-jeg lever normalt liv, spiser godt og elsker det! OK på vej –

VÆGT WATCHERS OPSKRIFTER
Foretrukne vægt Watchers Opskrifter-morgenmad
VÆGT WATCHERS MORGENMAD
1 stykke af naturens eget liv skål med en solrig side op æg. (1 SmartPoint pr. skive brød) Tilføj smadret avocado, hvis du ikke har noget imod de ekstra point. (afhænger af, hvor meget avocado du bruger – vejer avocado!)
1 stykke naturens eget liv toast med 1 tsk cremet jordnøddesmør og skåret op bananer. (2 SmartPoints)

Bacon, æg og Hashbrown stakke (5 SmartPoints)-mine børn elsker dette!

Jeg er også døende for at gøre 2 ingrediens dej alt bagels. Min Trader Joe’s har været ude af alt Bagel krydderier (sandsynligvis b/c af denne opskrift!) men jeg måske nødt til at give i og gøre min egen krydderier, så jeg kan prøve.

VÆGT WATCHERS FROKOSTER
Kylling Street tacos fra daglig dosis af peber (2 SmartPoints) – gør tonsvis og kan fryses, anvendes i hele ugen
Tyrkiet wrap-joseph’s Lavash brød (købt på Walmart) – 1/2 stykke, hakket salat, kalkun, tomat, 1 skive af Center cut bacon, 1 tsk lys Mayo (5 SmartPoints)
Rester, rester, rester (alle mine favoritter fra middag spises som rester)
En anden overraskelse, da jeg startede vægt Watchers er, at jeg endelig nyder rester. Aldrig i mit liv har jeg nogensinde kunne lide dem. Jeg slags poo-poo’ed spiser noget, som jeg lige havde spist dagen før. Nu ser jeg ærligt frem til at spise, hvad jeg havde til middag aftenen før til frokost den næste dag.

Yndlings vægt Watchers Opskrifter-aftensmad
VÆGT WATCHERS MIDDAGE
Chili ost spaghetti bage fra daglig dosis af peber
Italiensk kylling pølse og peber sandwich og luft stegt pommes frites-jeg har lavet dette 3 gange i de sidste 3 uger!
Fyldte Tatere fra daglig dosis af peber (jeg brugte Bagt kylling i stedet for Tyrkiet)
Oksekød og ris Taco Casserole fra daglig dosis af peber
Pepperoni og pølse Pizzadillas fra Emily bites
VÆGT WATCHERS SNACKS
Jeg har spist alle slags snacks, men disse er min Go-to er at tilfredsstille mig hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *