NEM + FLAVORFUL HVID RIS OPSKRIFT

NEM + FLAVORFUL HVID RIS OPSKRIFT

Et par enkle ingredienser er alt hvad du behøver for at tage en hvid ris opskrift fra kedeligt og intetsigende til smagfuld og lækker!

HVID RIS OPSKRIFT
Hvis du har været omkring 30 dage i de sidste par år, har du sandsynligvis set min pind af smør ris. Det var min store bedstemor opskrift, at min mor havde, og jeg tiggede hende for det år siden, fordi det er min favorit ris af hele tiden. Da jeg for nylig var på min mors hus, lavede hun en lige så fantastisk ris. Det er så dang simpelt, men åh mit ord er det godt. Og nu går jeg videre til dig.

HVORDAN TIL AT TILBEREDE RIS
Leder du efter mere smagfuld Rice? Du har brug for et par enkle ingredienser. Sådan gør du det:

Saml ingredienser (i opskriften nedenfor).
Sauté løg i smør og tage i lugten. Yum!
Tilsæt ris og sauté eller en lille smule mere.
Endelig tilsættes kyllingen bouillon og når det begynder kogning, skrue ned for varmen til at simre.

I sidste ende har du den smukkeste, nemmeste ris nogensinde. Yum!!!

Bemærk:
Standard ris opskrifter bede om 1 1/2 kopper eller 1 3/4 kopper af ukogte ris til 1 kop væske. Denne hvide ris opskrift falder inden for denne standard ratio ved hjælp af en 14 oz kan af kylling bouillon at bringe på smagen.

RIS OPSKRIFTER
Elsker du ris så meget som jeg gør? Så er du nødt til at prøve disse nemme opskrift også:

Pind af smør ris
Instant pot mexicansk ris
Cremet ris
Stegt ris opskrift
RIS OPSKRIFT
Hvis du elsker denne ris opskrift så meget som jeg gør, Skriv venligst en femstjernet anmeldelse, og sørg for at hjælpe mig med at dele på Facebook og Pinterest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *