MIN FØRSTE SØM FIX ANMELDELSE

MIN FØRSTE SØM FIX ANMELDELSE

Først-jeg er ikke en mode blogger. Naturligvis. Jeg føler mig lidt sårbar i at dele disse billeder, fordi jeg ikke er, hvor jeg ønsker at være lige nu vægt klogt. Men jeg tal, at jeg har skrevet på denne blog I næsten 10 år nu, og hvis jeg ikke kan være sårbar og ærlig her med dig… der er et problem.

STING FIX

Dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at hvis du planlægger gennem mit link jeg vil tjene en lille provision uden omkostninger for dig.

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig, kan du finde ud af, hvor nemt det er at gøre – hvordan sting Fix virker – eller du kan bare bruge mit link (jeg vil få $25 kredit mod fremtidige køb fra alle, der bruger linket) til at tilmelde dig her!

Hvis du ønsker at se nogle af mine andre sting Fix indlæg, tjek disse ud:

Hvordan virker Stitch Fix arbejde?
Min ærlige mening-Stitch Fix anmeldelser
Sting fix til mænd
Skal du lave søm Fix?
ANMELDELSER AF STITCH FIX
Af alle de billeder, vi tog, er disse de bedste af de flok, så jeg trækker op min store pige trusser og bare gå med det. Jeg tog et spring af tro ved at gøre en Facebook live med unboxing af denne boks og samspillet på der var så sjovt. En masse mennesker sagde, at de ønskede at se mig i tøjet, så jeg sagde, at jeg ville helt sikkert prøve på og rapportere tilbage.
Okay Lad os se, hvad var i denne boks –

Kvinders stil: min allerførste sting Fix anmeldelse! En ærlig gennemgang af, hvad kom i min boks.

Olive Hawthorn Colibri solid fane ærme top, Sting Fix
Sort monterede bukser (slags legging/jegging-ish men fantastisk kvalitet), hvidt hus sort marked
Taupe Tieks ballet Flats

Denne oliven top er den type skjorte jeg normalt ville gå efter. Det er en rayon type materiale, komfortabelt og kunne bæres ud eller endda for en forretningsrejse, afhængigt af hvad det er parret med. Det kunne bæres med jeans, med en jakke osv. Det er en smule stramt på mig lige nu, da jeg er i mellem størrelser, men ikke for stramt, at jeg ville returnere det.

Kvinders stil: min allerførste sting Fix anmeldelse! En ærlig gennemgang af, hvad kom i min boks. Stribet top i dette outfit.

Marked & Spruce Careen V-hals Dolman Strik top, Sting Fix
Sort monterede bukser, hvidt hus sort marked
Tangerine Tieks ballet Flats
Laptop rygsæk, Kate spade (en gave fra min mor til jul-loooove det, tak mor!)

Denne top var det første, jeg trak ud af min kasse. Det er latterligt komfortabelt. Så så så blødt. Folk på FB Live sagde, at markedet og Gran er et godt mærke. Jeg er ude af løkken om det. Jeg var ikke sikker på, hvordan det ville passe, fordi det så stort ud, men det var faktisk lige rigtigt.
Steve Madden Tobii Bootie, Sting Fix
KUT fra Kloth Kate nødlidende kæreste jeans, Sting Fix
Staccato Tarsin cowl hals Strik top, Sting Fix

Af alle de ting i min boks, min favorit måtte være hele dette outfit. Jeg er besat af striber. Jeg havde svært ved at beskrive tekstur af cowl Neck på FB Live, fordi det er slags ævle ligesom, men det er strikket også. Uanset hvad, er det en anden utrolig blød top. Sandheden er, at det er den mindste flatterende på mig. Josh sagde endda så (som han ikke nogensinde kan lide at sige, at jeg ikke ser godt ud-sød fyr). Det gør mig bare til at se slags Rolly Polly.

Jeans er bløde som smør. Jeg vil have svært ved at bære noget andet, fordi de føler sig så godt. Fantastiske! Jeg havde ikke hørt om det mærke, men folk på FB sagde, at det var rigtig godt. Jeg har tydeligvis brug for at kravle ud af hulen jeg bor i og gøre nogle mere shopping.

Kvinders stil: min allerførste sting Fix anmeldelse! En ærlig gennemgang af, hvad kom i min boks. Hele dette outfit er fra sting fix. Støvlerne!! Min favorit.

Lad os snakke om Booties. Åh min-Booties!! Jeg elsker kærlighed kærlighed elsker dem. De er så søde og comfy. De har lynlås på siderne. De vil se godt ud med næsten alt.

Kvinders stil: min allerførste sting Fix anmeldelse! En ærlig gennemgang af, hvad kom i min boks. Hele dette outfit er fra sting fix. Støvlerne!! Min favorit af kassen.

Støvletter selv kom i den sødeste taske. Jeg var lidt klemme, da jeg så dem. Åh min gosh-elsker dem!

Kvinders stil: min allerførste sting Fix anmeldelse! En ærlig gennemgang af, hvad kom i min boks. www.thirtyhandmadedays.com

Jeg elsker dette kort, at min stylist sat sammen. Disse outfits er bedårende og jeg ville elske at se dette trak sammen til enhver tid! Det hjælper mig med at sætte ting sammen, som jeg ikke ville have ellers. Kortene kommer med hver boks.

Fordele ved sting Fix:

Bekvemmelighed:
Jeg arbejder meget I disse dage. Jeg elsker, hvad jeg gør. Men jeg har ikke så meget tid til at kigge efter tøj og have en anden pull outfits sammen for mig er drømmende!
Stepping ud af min boks:
Jeg har bestemt tendens til at holde sig til den samme type tøj. Jeg kommer i min komfort zone. At have en anden stil mig hjælper mig til at træde uden for, at en smule, og også holde mig på trend. Ret sjovt!
Let at vende tilbage: Dette er en af de ting, der holdt mig tilbage oprindeligt. Jeg tænkte, at hvis jeg ikke kunne lide noget, at det ville være en smerte at vende tilbage, men de gør det super duper let.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *