MIN ÆRLIGE MENING-STITCH FIX ANMELDELSER

MIN ÆRLIGE MENING-STITCH FIX ANMELDELSER

Med alle de hype omkring styling tjenester, er Stitch Fix for dig? Jeg er en stor fan, men ønsker at være 100% ærlig i mine meninger om, hvad jeg kan lide og ikke lide. Her er en anden udgave i min sting Fix anmeldelser.

Min ærlige meninger-Stitch Fix anmeldelser-hvad jeg kunne lide, hvad jeg ikke fra www.thirtyhandmadedays.com
Jeg delte min første gang tilbage med sting Fix et par måneder siden. Jeg havde brugt tjenesten før, men havde ikke været begejstret for, hvad jeg modtog, indtil jeg fik en fantastisk stylist. Hun sendte fantastiske ting. Du kan tjekke min første anmeldelse indlæg.
Dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at hvis du planlægger gennem mit link jeg vil tjene en lille provision uden omkostninger for dig.
Hvis du er interesseret i at tilmelde dig, kan du finde ud af, hvor nemt det er at gøre – hvordan sting Fix virker – eller du kan bare bruge mit link (jeg vil få $25 kredit mod fremtidige køb fra alle, der bruger linket) til at tilmelde dig her!

Denne gang var tingene lidt anderledes. Jeg sendte mine anmodninger til min awesome stylist Courtney. Jeg havde en kommende konference til at deltage og havde brug for nogle søde, komfortable outfits til at bære, der var Business like. Jeg blev sendt en rettelse og unboxed det på FB live.
Som altid har jeg modtaget min søde boks med et stil kort fuld af outfit ideer. Det er en af mine yndlings ting om sting fix. Jeg plejer at sætte outfits sammen en måde og ikke tænke på måder at blande og matche. Med styling Card får jeg alle mulige ideer til, hvordan man blander og matcher. Elsker det! Jeg får også en prisseddel med alle de elementer, opdelt.

Hvordan Stitch Fix fungerer-de oplysninger, der sendes til dig med hver boks.
Lige med det samme kunne jeg fortælle, at tøjet var sødt, men var ikke sikker på, hvordan de ville være for sommeren. De var mere rettet mod faldet, men det kunne have været på grund af, hvad jeg skrev til Courtney?? Sød top fra sting fix. Har jeg beholde det eller sende det tilbage? Denne skjorte var sød og blomstrende. Da jeg prøvede det, jeg ikke elsker cut på mine arme. Det var $64.
Dom-sendt tilbage
Top og bukser fra sting Fix
Denne top var sød og noget, jeg ville vælge ud på min egen, hvis jeg gik shopping, men da jeg prøvede det, var snittet forfærdeligt på mig. Jeg var bummed, fordi det var marked og Gran, som jeg elsker. Så trist.
Bukserne var søde, men jeg har et par som dem, at jeg fik fra en tidligere sting fix. De var $58 – hvilket ikke var dårligt, men jeg kunne bare ikke retfærdiggøre at have dem. Især i 105 graders vejr.
Dom – begge sendt tilbage

Maxi kjole fra sting Fix
Da jeg trak denne maxi kjole jeg troede, det var ikke mig overhovedet. Jeg er ikke bange for farve overhovedet. Jeg elsker farverige ting, men det var bare ikke min stil. Du kan se på min FB Live, hvordan jeg ikke var så sikker.
Og så prøvede jeg det på. Det passer forbløffende. Og var så behagelig. Men det kostede $74 og jeg kunne bare ikke komme over mønsteret. Jeg nævnte til Courtney på min feedback, der havde det været et andet mønster, ville jeg har holdt det.

Dom – sendt tilbage
Må ikke bekymre dig om, hvor rynkly denne Chambray skjorte er i billedet. Det kom ud af boksen ser rynkly. Det bekymrede mig med rejser, men det var for godt af en hæftning ikke at holde. Normalt ville jeg ikke spen $58 på en top, men $20 styling gebyr var på vej mod dette, og det endte med at blive $38 med det. Hvis det giver mening…
Det var det eneste, jeg besluttede at beholde.

Min ærlige meninger-Stitch Fix Review-Hvad jeg kunne lide, hvad jeg ikke fra www.thirtyhandmadedays.com
Jeg har en anden begivenhed kommer op hurtigt, så jeg vendte rundt og bestilte en anden Fix med mere specifikke instruktioner. Det er varmt her og i Chicago, hvor jeg skal hen. Jeg har brug for sød, Business Like, comfy tøj. Jeg håber, at den næste boks har mere af det, jeg leder efter.

Husk, at hvis du er interesseret i at tilmelde dig, kan du bruge mit link (jeg vil få $25 kredit mod fremtidige køb fra alle, der bruger linket) til at tilmelde dig her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *