MÅLTID PREP TIL VÆGTTAB

MÅLTID PREP TIL VÆGTTAB

Måltid prep har masser af fordele. For mig, ved hjælp af måltid prep for vægttab har været afgørende! Tjek nogle af mine foretrukne måder at få organiseret, hvad og hvordan man forbereder fødevarer forud for tiden.

Måltid prep for vægttab-Brug disse tips og opskrifter til at tabe sig.
Der er tonsvis af grunde til måltid prep. Jeg har sagt det før, og jeg vil sige det igen og igen-når jeg planlægger foran og prep måltider, jeg føler mig så meget bedre. Det tager lidt tid at komme ind i vane, men når jeg har måltider klar til dag, uge eller måned, alt falder på plads. Hvad jeg har ikke talt om i fortiden specifikt er måltid prep for vægttab.

Før jeg skræmme dig ud, alt det måltid prep betyder gør tingene i forvejen. I stedet for at scrambling at lave middag klokken 4:30pm, du sætter lidt tid til side og forberede ting. Jeg bager typisk kylling og laver nogle opskrifter, som jeg deler nedenfor.

MÅLTID PREP TIL VÆGTTAB

Hvordan hjælper det med vægttab? Først – det betyder, at du har mad klar til at gå, så du ikke er snuppe noget Junky. Det betyder også, hvis du tæller kalorier (eller punkter som jeg gør med vægt Watchers), kan du beregne forud for tiden.

Jeg ønskede at dele nogle af de stillinger og opskrifter, som jeg bruger igen og igen. Disse vil hjælpe dig i din rejse til vægttab eller hjælpe dig med at holde på sporet.

Vægt Watchers Opskrifter-min top opskrifter, som jeg har lavet, mens du gør vægt Watchers
4 fødevarer til at gøre frem-let mad, der kan gøres i forvejen
Burrito skåle-hvad jeg elsker ved denne ene er, at du laver basen og derefter tilføje, hvad du ønsker at det…. så alle i din familie er glade!
Jordnøddesmør banan muffins – mine børn elsker disse let at lave muffins. De er sunde, enkle og smager godt.
Fryser smoothie packs-smoothies er en nem morgenmad!
Morgenmad skåle-så enkel at sætte sammen og gøre morgenmad let.
Du kan også bruge disse Printables til måltid prep, der vil hjælpe dig også:

Skabelon til ugentlig Madplanlægning
Ugentlig måltid planner
Måltid prep for vægttab-Brug disse tips og opskrifter til at tabe sig. www.thirtyhandmadedays.com
TILBEREDNINGSBEHOLDERE TIL MÅLTIDER
En af de ting, der hjælper meget med måltid prep er de containere, du sætter maden i. Intet gør mig gladere end at åbne mit køleskab og se det fuld af disse containere. Men ikke alle er gjort lige. Ive ‘ forsøgt nogle få anderledes typer og nyde oprette mig yndlings. Du kan finde containere på Target, Walmart, og endda TJMaxx og Marshalls. Men dem, jeg bedst lide jeg har fundet på Costco og Amazon. Costco har en pakke med 50 til $13. De har ikke rum, men jeg har brugt dem igen og igen og igen.
Jeg har købt dem med rum fra Amazon, og de er min favorit. Det er dem, jeg anbefaler:

Med rum
Uden rum
Skåle
Glas – dette er et sæt af forskellige typer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *