MAKE AHEAD MORGENMAD SKÅL OPSKRIFT

MAKE AHEAD MORGENMAD SKÅL OPSKRIFT

MAKE AHEAD MORGENMAD SKÅL OPSKRIFT
6 INGREDIENSER ELLER MINDRE, ALLE ARKIVER, MORGENMAD, OPSKRIFTER · 27. OKTOBER 2019

Dette indlæg kan indeholde affiliate links. Læs venligst vores oplysningspolitik her.
Denne morgenmad skål opskrift er fuld af healty, hjertelig mad, er lækker, og er så let at gøre før tid! Bare Grib, genopvarmning, og gå!

Hvad gør du, når du er nødt til at være væk hele weekenden, men ønsker at sikre din familie er godt fodret? Du gør Ahead måltider, det er hvad. Vi havde flere steder at være for den lange weekend og jeg lavede solide morgenmad skåle sammen med pakning frokost kasser fuld af sunde snacks. De smagte ikke kun godt, men var sundere end at spise ude, og billigere. At vinde rundt!

MORGENMAD SKÅLE

Ønsker du at sætte disse lækre morgenmad skåle sammen for dig og din familie? Det er super simpelt. Jeg vil vise dig hvordan!

HVORDAN MAN LAVER EN MORGENMAD SKÅL
Du behøver ikke meget mange ingredienser til at lave disse morgenmad skåle, ting du sikkert allerede har på hånden!

Æg
røde kartofler
cheddar ost
Salsa, valgfrit
Containere
Forvarm ovnen til 400 grader. Vask og hak 3 lbs. af røde kartofler i omkring 1 tommer kuber. Placer i en skål og tilsæt 1 SPSK olivenolie, kaste indtil dækket.
Kog indtil gylden brun, omrøring kartoflerne på omkring den halve Mark. Jeg indstille en timer I 20 minutter, røre og derefter nulstille den.
Mmmmmmmmm… Det er mine yndlings ting nogensinde.
Jeg lavede to versioner af disse morgenmad skåle-halvdelen med salsa for lidt ekstra smag og halvdelen uden. Tilpas dem til dine familiemedlemmer. Jeg foretrækker uden, men jeg vidste, at min mand ville have salsa.
Derefter vil du scramble dine æg. Ret ligetil. 9 æg plus noget vand til at fnug dem op. Bland i en skål og tilsæt derefter til en varm gryde. Jeg sprayede min pande med olivenolie spray først, så de ikke ville holde. Den største ting i dette trin er ikke at over koge dem. Da du vil blive genopvarmning æggene på et tidspunkt, du ønsker at sikre, at de er bare lidt Underdone. De skal være fugtige, når du tager dem af ovnen. Drys med peber til smag.
Tilsæt dine æg til kartoflerne.
Drys med 1 1/2 c. af ost over de 6 skåle. Bare en lille smag af ost. 🙂
Og ta-da! Du har morgenmad skåle for ugen. Det tager bare en lille smule af prep arbejde, og så er du indstillet.
ANDRE MORGENMADS OPSKRIFTER
Tjek mere let morgenmad opskrifter til, når du er på farten:

Franske Toast pinde
Morgenmad kiks
Protein pakket morgenmad burritos
MORGENMAD SKÅL OPSKRIFT
Hvis du elsker denne morgenmad skål opskrift så meget som jeg gør, Skriv venligst en femstjernet anmeldelse, og sørg for at hjælpe mig med at dele på Facebook og Pinterest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *