MAGNOLIA MARKET TIPS

MAGNOLIA MARKET TIPS

Hvis du planlægger en tur til Waco, Texas, jeg har nogle tips til Magnolia marked, siloer og meget mere!

Magnolia Market tips-ting du bør vide, hvis du besøger Waco, TX.
Jeg gik til Austin, Texas for en blog konference, og da vi allerede var inden for kørselsafstand til Waco, besluttede vi at gå til det! En gruppe venner og jeg drog ud for at opleve alt, hvad Magnolia marked har at byde på. Hvis du nogensinde har chancen, så gør det! Det var en sjov dag, og vi fik at se det hele.

MAGNOLIA MARKET
Vi skete for at gå lige når Magnolia Table åbnede. Timingen var perfekt. Og jeg er så glad for, at vi havde chancen for at prøve det, fordi maden der var værd at 1 1/2 timers kørsel i fra Austin.

Magnolia Market tips-gå til Magnolia Table
Vi vidste, at det ville være travlt, selv under den bløde åbning, så vi stod tidligt op for at få et bord. Der var en stor gruppe af os, og de satte os i denne awesome plads:

Magnolia Market tips-gå til Magnolia Table, prøv al maden!
Vi besluttede at prøve en af alt, bogstaveligt talt. Det var den bedste beslutning nogensinde!! Maden var utrolig. Personalet var awesome. Hver eneste detalje der, perfekt. Jeg drømmer om kiks. Gør dig selv en tjeneste og få Magnolia bord kogebog bare så du kan gøre dem! Yum.

MAGNOLIA TABLE
Tips til Magnolia Table:

Gå tidligt!! Det er værd at komme der første ting om morgenen. Vi kom der før solen steg. Vi behøvede ikke at vente længe, men har hørt, at hvis du går senere, er ventetiden timer. Det er værd at vente, men jeg tror, jeg ville endda give op, hvis jeg skulle sidde rundt for så længe.
Bestil en af alting. Der var ikke noget, jeg havde, at jeg ikke elskede. Det var så godt.
Udforsk-jeg ved, det lyder slags stalkerish, men det er dekoreret så sødt. Badeværelset, tegnene, gangene, alt! Vær klar med din telefon/kamera, fordi du ikke vil være i stand til at hjælpe dig selv.
Spar nogle penge til “Take-Away”-gå Shop derovre og vælge noget sjovt for dit køkken.
ANDRE REJSE STILLINGER:
Hvis du elsker dette Magnolia Market post, du kommer til at elske disse andre rejse stillinger. Klik venligst på hvert link nedenfor for at finde indlæg:
(Planlæg nogle flere ture!)

Bedste Walking sko til rejser-det er de sko jeg bragte på denne rejse.
Aktiviteter i Boston
Aktiviteter i New York
Hvad er det virkelig gerne gå på en Alaskan Cruise?
Aktiviteter i Kauai
Skal gøre ting i Park City, Utah
Magnolia Market tips-gå til Magnolia bord, take-away
De har også denne søde Take-Away sted, hvor du kan bestille til at gå og har et sted at shoppe i det. Selv det var upåklagelig. Jeg ville ønske, jeg kunne få en af hver eneste ting der. Jeg gik væk med en skjorte og viskestykker (Nej, jeg behøvede heller ikke… men når i Waco..!).

Magnolia Market tips-gå til Magnolia bord, take away merchandise
Efter at have spist morgenmad var det tid til at gå til siloerne. Jeg har ønsket at gå til siloerne, da de først begyndte at tale om det på fixer øvre. Det slags følte surrealistisk trække op til det.

MAGNOLIA SILOS
Tips til siloerne:

Kom tidligt-hvis du er der, når det først åbner (normalt 9 am), vil du have en lettere tid parkering og det vil ikke være så overfyldt. Prøv at undgå lørdag, fordi det er latterligt pakket. Og det er ikke åbent om søndagen.
Hvis du ønsker at få en cupcake eller noget sødt, gå til bageriet først. Linjen bliver latterligt lang. Det er bedre at starte der og derefter shoppe efter. De er gode, så det er det værd! Bageriet åbner klokken 7:30am! Så hvis du virkelig ønsker at gøre det rigtigt-stå tidligt op, gå til Magnolia Table, så bageriet klokken 7:30 og så vil du være der klokken 9 for siloerne.
Skib! De tilbyder shipping (så smart!), så hvis du køber nogle store ting, behøver du ikke at forsøge at finde en måde at bringe det hjem.
MEN Bemærk, at der er nogle ting, du kan bestille på deres hjemmeside med en bedre deal for shipping.
Der er foto muligheder overalt du ser! Det er svært at begrænse antallet af billeder til at tage, fordi det er alt så smukt.

Magnolia Market tips-gå til siloer!
Dette sted var perfekt til at tage billeder med venner:

Magnolia Market tips-gå til siloer! Tag et billede foran skiltet
Jeg elskede at gå ind på dette sted, der havde tonsvis af køkkenelementer:

Magnolia Market tips-shopping i siloerne.
Jeg har elsket jadeite i årevis, så det var sjovt at se så meget af det på siloerne. (den grønne kage står i dette pic)

Magnolia Market tips-mere shopping i siloerne.
Der er så meget at tage i, at det var overvældende. Det var som om der var så mange ting, at jeg ikke fik noget af det. Weird. Jeg har en sweatshirt og nogle nøgleringe. Men hvis penge og shipping ikke var noget objekt, ville jeg være kommet hjem med en hel masse mere.

HARP DESIGN CO
Vi lucked ud og stoppede ved Harp design Co at besøge med Clint og Kelly. De var søde som kan være, og jeg elskede, elskede, elskede deres butik også. En bestemt skal stoppe mens du er i Waco.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *