KØDBOLD SUB OPSKRIFT

KØDBOLD SUB OPSKRIFT

Kødbold sub sandwich-en nem, gå til middag idé, at hele din familie vil elske. Brug hurtige ingredienser til at sætte disse sandwich sammen.

KØDBOLD SUB
Selv om jeg primært gøre let familie middag opskrifter, jeg typisk glemme alt om suuuuuper nemme dem. Ligesom tacos eller denne opskrift på kødbold subs. Med blot et par ting på hånden, kan denne opskrift laves på mindre end en halv time. Tjene det med nogle pasta salat, frugt og kalde det godt.

HVORDAN MAN LAVER MEATBALL SUBS
Der er virkelig ingen anden opskrift, der er lettere end denne ene, men din familie vil vide ikke anderledes. Hvis du har et par minutter og et par ingredienser, er dette det perfekte måltid at lave. Plus det holder alle fulde og glade. Lad os gøre det:

Første varme op kødboller i ovnen. Enhver kødboller kan bruges (hvis du er fancy, kan du lave din egen!) – Costco har en stor mulighed-og du kan finde frosne kødboller i enhver købmand.
Dernæst skive bløde franske ruller i halve og smør den nederste halvdel. Tilsæt skiver ost og sted på en cookie-ark.

3. toast ruller i ofte indtil ost er smeltet og brød er lidt sprød.

4. Tilsæt Marinara sauce (igen, brug hvilken slags din familie foretrækker) på toppen af den smeltede ost, top med kødboller.

5. endelig tilføje toppen af den bløde franske roll til din sandwich og tjene straks!

ANDRE SANDWICH OPSKRIFTER
Leder du efter andre nemme og Yummy sandwich opskrifter til at prøve? Her går du:

Fransk dip sandwich
Langsom komfur Buffalo kylling skydere
Æg salat sandwich
Kylling salat sandwich
Ranch kylling wrap
KØDBOLD SUB OPSKRIFT
Hvis du elsker denne Kødkugle sandwich opskrift så meget som jeg gør, så skriv en femstjernet anmeldelse, og sørg for at hjælpe mig med at dele på Facebook og Pinterest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *