INSTANT POT ITALIENSK OKSEKØD OPSKRIFT

INSTANT POT ITALIENSK OKSEKØD OPSKRIFT

Denne nemme italienske oksekød opskrift på Instant pot er lækkert!

Instant pot italiensk oksekød opskrift-let at gøre i under en time! På en skala fra en til ti, hvor meget elsker du din instant pot? Jeg er på en fuldgyldigt 10 og forsøge at koge alt, hvad jeg kan i det. Hvis du ikke allerede har en jeg virkelig anbefale du får en, så snart du kan. Dette er den instant pot jeg har. Det har virkelig ændret, hvor meget tid jeg bruger i køkkenet.
Den allerførste ting jeg lavede i instant pot var kartoffelmos. Det tog mig 8 minutter! Og de var super cremet og jeg elskede at det tog ingen tid overhovedet.

Instant pot italiensk oksekød
En af mine yndlings ting at lave mad i det er også roastbeef. Jeg kan skabe en fuld stegt middag, super mørt på under en time, og hvem ville ikke elske det?

INSTANT POT ITALIENSK OKSEKØD

Instant pot italiensk oksekød opskrift
Når jeg mestrer den klassiske stege jeg prøvede at skabe nye retter og denne instant pot italiensk oksekød opskrift er helt sikkert en ny favorit. Det er fantastisk hele året rundt, men selv perfekt om sommeren, fordi du ikke varmer op i dit køkken. Ingen har brug for deres hus temperatur til at stige, når det allerede er varmt udenfor.

Italiensk oksekød
Du kan helt sikkert bare spise denne instant pot italiensk oksekød på sin egen med en stor pasta eller kartoffelsalat på siden. Men det er endnu bedre, når det er forvandlet til en sandwich! Skål nogle let buttered Hoagie boller, Fyld dem med saftigt strimlet oksekød og nogle ekstra pepperoncini peber, og Afslut det med nogle skiver Provolone eller peber Jack ost. Det er næsten perfekt!

Instant pot italiensk oksekød opskrift-let at gøre i under en time! via www.thirtyhandmadedays.com
ANDRE INSTANT POT OPSKRIFTER
Hvis du har en instant pot, vil du elske disse IP-relaterede indlæg:

Top instant pot opskrifter til at prøve og ressourcer
15 minutters instant pot mexicansk ris
Instant pot mexicansk Shredded oksekød
Instant pot grill skydere på 15 minutter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *