HVORFOR JEG BESLUTTEDE AT DELTAGE VÆGT WATCHERS

HVORFOR JEG BESLUTTEDE AT DELTAGE VÆGT WATCHERS

Hej, jeg er Mique. Og jeg har haft et problem med min vægt for det meste af mit voksne liv. Jeg har snakket om det i årenes løb her på 30 dage. Men jeg er her for at få reel med dig i dag og lægge det hele derude med hensyn til hvor, hvorfor og hvordan det. Hvorfor jeg besluttede at slutte sig til vægt Watchers.

Hvorfor jeg besluttede at slutte sig til vægt Watchers-www.thirtyhandmadedays.com
Da jeg var i folkeskolen, kaldte børnene mig “Etiopien”. Det var meningen at gøre grin med mig for at være for tynd. Men det var forfærdeligt af alle forskellige grunde. Som en lille pige var jeg på den tyndere side og kortere side. Og så sommeren mellem sjette og syvende klasse skete. Jeg kom ind i junior high efter at have “udviklet”. Det var en ret ændring at gå fra at være tynd til at være top tung. Jeg vidste ikke rigtig, hvad de skulle forvente, når puberteten ramte. Det kunne have gået enten måde, som jeg har gener over hele stedet-nogle kortere, tungere slægtninge på den ene side af familien, høj og tynd på den anden side af min familie.

Hvorfor jeg besluttede at slutte sig til vægt Watchers, som et barn-www.thirtyhandmadedays.com
Da jeg begyndte på gymnasiet, var jeg temmelig gennemsnitlig. Men på en eller anden måde var jeg selvbevidst om mit udseende. Hvad jeg ville give nu at være “gennemsnitlige” som jeg var i disse dage. Minus håret. Det er en anden samtale for en anden dag. Jeg gik ud til min drøm College ikke rigtig at vide for meget om, hvordan man laver mad. Min mor havde forberedt en velafbalanceret middag og gav os sunde muligheder i hele mit liv. Men her var jeg i college, spise i et cafeteria eller ud med venner for hvert enkelt måltid. Da jeg havde en lejlighed var min madlavning færdigheder ikke meget bedre, da alt jeg vidste, hvordan man laver var Butterfly pasta og bagt kartofler. Jeg vidste ikke engang rigtig, hvordan man koge pasta og kan huske at være nervøs for at gøre det forkert. Oy!

Det har været en hel del år siden jeg forlod mit hus og har været på min egen, nu hæve min egen familie. Jeg vil ikke kede dig med disse detaljer. Men jeg vil sige, at mit voksne liv har været en fyldt med udfordringer. At have et barn med autisme på moden alder af 22, at miste min far til kræft, beskæftiger sig med depression og angst for at nævne et par stykker. Ved du, hvad den ene ting jeg vendte mig til igen og igen i alle disse situationer? Du gættede det, mad. Jeg har aldrig haft alkohol, drikker ikke kaffe, men en kirsebær Cola sikker smagte godt på en virkelig hård dag. Det har været mange år med at drikke kirsebær koks på en dårlig dag.

Hvorfor jeg besluttede at slutte sig til vægt Watchers, som en voksen-www.thirtyhandmadedays.com
En eller anden måde den lille pige, de plejede at kalde “Etiopien” er nu vokset op, og ikke længere passer dette navn. Jeg har prøvet flere ting i årenes løb for at komme på sporet-skøre kost, alle forskellige former for motion. Fordi jeg har en “alt eller intet” personlighed eller mentalitet, jeg normalt er alle i eller alle ud. Jeg kan gøre en ekstrem kost af tilapia, søde kartofler og hytteost i en måned og tabe 15 lbs. Men så aldrig nogensinde ønsker at se nogen af disse ting nogensinde igen. Ja jeg virkelig gjorde det. Jeg har gjort CrossFit, uddannet til en halvmaraton, gjorde en sprint triathlon, tog en hip hop klasse, sluttede sig til et par forskellige fitnesscentre og gik til en fitness lejr. Jeg ville “være god” og derefter få al den vægt tilbage og føler forfærdeligt hele igen.

Jeg har kendt for et stykke tid, at jeg havde brug for at gøre en livsstilsændring-en rigtig en-men ønskede ikke at opgive min kærlighed til chili ost Fries på baseballbanen. Jeg har haft forhøjet blodtryk for en masse af mit voksenliv (som jeg kommer af genetisk-begge mine forældre havde det), men så jeg for nylig havde nogle andre sundhedsmæssige problemer, som jeg vidste kunne hjælpes ved at bære omkring mindre vægt.

Den ene ting, som jeg aldrig har prøvet i årenes løb er vægt Watchers. Jeg ved ikke rigtig hvorfor. Måske fordi jeg vidste en masse mennesker, der gjorde det, og jeg ønskede ikke bare at hoppe på vognen. Um… Det var dumt. Og nu er jeg sparker mig selv for ikke at være med vægt Watchers før. Jeg tilmeldte et par uger siden og virkelig begyndte at læse, finde opskrifter online, ved hjælp af app og efter nogle inspirerende mennesker.

Det grundlæggende:
Baseret på din højde, vægt og mål, får du en række smarte point til at bruge hver dag. Alt hvad du spiser har en pointværdi. Der er 200 Zero Point Foods på det nye WW freestyle program. Det er et ton!! Du kan gøre vægt Watchers to måder. Hvis du er på udkig efter at in-person support der er ugentlige møder, som du kan gå til at hjælpe med ansvarlighed, veje ind og få nogle opmuntring. Eller hvis møder ikke er for dig, og du foretrækker at gå på det online, de har en online kun program også. Du lever dit liv og arbejde din mad ind i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *