HVORFOR DU SKAL GÅ TIL STEAMBOAT SPRINGS

HVORFOR DU SKAL GÅ TIL STEAMBOAT SPRINGS

STEAMBOAT SPRINGS
Vi havde mulighed for at gå til Steamboat Springs Colorado for Triple Crown 11U Elite World Series for baseball. Vi planlagde i måneder og var virkelig begejstrede for denne rejse. Det skuffede helt sikkert ikke! Jeg endte med at elske ikke kun denne by, men Colorado generelt. Jeg havde været i Denver før, men aldrig udforsket andre steder i CO. Nu kan jeg ikke vente med at komme tilbage! Vores baseball drenge endte med at komme i 2nd i WS, og vi var alle virkelig stolte af, hvad de opnåede.

Hvis du er i rejse, kan du lide disse stillinger også:

Aktiviteter i New York
Hvad det er virkelig som at gå på en Alaskan krydstogt
Magnolia Market tips
Aktiviteter i Kauai
Skal gøre ting i Park City, Utah
Aktiviteter i Boston
Hvis det ikke er indlysende fra billederne, er det helt smukt. Jeg ville ønske, at billeder kunne gøre det retfærdighed. Himlen tog pusten fra mig. Der var grønt overalt. Hvordan ved du, at jeg er fra det sydlige Californien og besøger Colorado? En telefon fuld af billeder af træerne. Det er pinligt virkelig. For en lille by er der gode restauranter (se nedenfor) og overraskende meget at gøre.

Den største con i mit sind er Pro for en masse mennesker-det er langt fra alt. Det var en 3 + times kørsel fra vores fly i Denver. Det var en smuk køretur, men efter at have taget en flyvning, kørsel 3 flere timer gør for en rigtig lang dag.

STEAMBOAT SPRINGS CO
Denne lille by er kendt internationalt for skiløb og som en vinter destination. Men vi var så glade for at undslippe Los Angeles Heat (vi kom hjem til 110 graders vejr-yuck!!).

Hvorfor du skal gå til Steamboat Springs, Colorado-hænge ud
Nogle af vores foretrukne ting at gøre:

Fish Creek Trails i Steamboat Springs
Fish Creek Falls-dette var en sjov aktivitet at gøre med de fleste af vores baseball hold. Det var sådan en let “vandretur” (det er en strækning at kalde det en vandretur). Det var smukt og perfekt til at gøre med en stor gruppe.
Adventure zone-Drew gik til dette sted et par gange. De har en rutsjebane, miniature Golf, en bungee Cord trampolin, reb kurser og meget mere. Vi ventede indtil “Twilight” at gå, fordi det var $20 billigere og de havde stadig masser af tid til at gøre alt, hvad de ønskede at.
Rodeo-en anden cool ting at gøre som hold var at gå til rodeo fredag aften.
RollingStone Ranch-dette var en favorit af Joshs. Han gik Golf med sin ven i Twilight, og de havde det super sjovt. De sagde, at kurset var fantastisk. Det er bedømt en af de bedste kurser i Colorado.
Farmer’s Market-jeg gik med nogle venner til landmandens marked lørdag formiddag. Jeg var overrasket over, hvor travlt det var for sådan en lille by. Der var alle typer af leverandører, mad, smykker og meget mere.
At gå til rodeo på Steamboat Springs
Desværre gik vi glip af at gå slanger ned ad floden, fordi de havde faretruende lavt vand og det var varmt. Da jeg spurgte folk, hvad de skulle gøre der, sagde de fleste, at vi måtte gå Tubing, men det var ikke engang en mulighed. Vi vil bare nødt til at gå tilbage for at prøve det en anden gang!

RESTAURANTER I STEAMBOAT SPRINGS
Jeg havde hørt før vi forlod for Colorado, at maden var rigtig god. Det levede sikkert op til hype! Fordi vi holdt i et stort hotel med et køkken, valgte vi at spise en masse måltider i vores værelse og derefter spiste ud til middag.

Det føltes som hver restaurant vi gik til havde Bruxelles spirer og tater Tots. Jeg ved ikke, om det er en Steamboat ting eller en Colorado ting, men de elementer var overalt!
Her er nogle af vores yndlingssteder:

Creekside Cafe-vi har venner, der gik her flere gange. Der er altid en ventetid, men det er det værd. Maden er så god. En masse venner havde pandekager og sagde, at de var fantastiske. Fordi jeg er en sucker for kiks og SOJ, jeg bestilte laden brænder. Yum!
Bagdør grill-gik her som en gruppe og maden var fantastisk!! Vi sad ovenpå, og det var helt sikkert et stramt rum. Men den hellige ko, maden. Helt sikkert få en burger. Jeg havde Buzz Lightyear og det var magisk.
Cruisers sub Shop-endte med at gå her tilfældigt en dag og derefter gik tilbage et par gange. Jeg ville ønske, at vi havde en tæt på os, fordi det var så godt. Jeg vidste ikke, jeg kunne lide en sub Shop så meget som jeg gjorde. Cali sandwich var guddommelig. Og flere mennesker sagde, at det var den bedste Kødbold sandwich, de nogensinde har haft. Personalet er også fantastisk der.
I løbet af vores uge i Colorado var vi i stand til at stoppe i Aurora for Denver Biscuit co (YUM!), Denver for et Rockies spil, Evergreen (spiste frokost på Murphy’s Mountain grill-hvis du nogensinde er i nærheden, gå!!) og Red Rocks amfiteater. Det var så smukt! Vi sætter på nogle miles i denne Mitsubishi Outlander SEL. Vi havde en masse ting med os på grund af alle de baseball gear og være væk i 8 dage, men det hele passer godt.

Kørsel af en Mitsubishi Outlander gennem Colorado
Dette sjove sæt hjul blev leveret af Mitsubishi for at gennemgå vores erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *