HVORDAN VIRKER STITCH FIX ARBEJDE?

HVORDAN VIRKER STITCH FIX ARBEJDE?

STING FIX
Jeg havde hørt en masse om sting Fix et par år siden. Jeg besluttede at give det en gå, fordi jeg gerne begrebet det. Jeg ved, hvad jeg kan lide, når det kommer til tøj, men jeg ville ikke kalde mig stilfuld eller sat sammen hele tiden. Jeg har unikke målinger, der gør det svært at passe tøj lige på mig. Jeg plejede at elske at shoppe for mig selv, men de ældre jeg får, jo mere ville jeg foretrække shopping for sko. De passer altid!

Oftest vil du finde mig shopping på steder som Marshalls, TJMaxx eller Target. Jeg kan godt lide at få et par stykker fra Nordstrom og primært købe Bras på Soma, fordi de er værd at prisen (de er dyre). Den antal sig genstand jeg blive anmodede omkring hos søm lave er den omkostninger involveret i sig. Og da jeg vil sige, at jeg ikke elsker at bruge en masse penge på tøj, vil jeg gerne fortælle dig, hvorfor jeg synes, det er det værd. Men ikke for alle.
Dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at hvis du planlægger gennem mit link jeg vil tjene en lille provision uden omkostninger for dig.
ANMELDELSER AF STITCH FIX
Tjek et par af mine tidligere sting Fix kasser:

Min første søm Fix anmeldelse
Anmeldelser af Stitch Fix
Sting fix til mænd
Skal du lave søm Fix?
HVORDAN VIRKER STITCH FIX ARBEJDE?
Du udfylder dine oplysninger på sitet-målinger, tage en stil quiz og besvare spørgsmål, så din fremtidige stylist får en fornemmelse for, hvad du leder efter, og hvad din form er som. Du kan tilmelde dig til at gøre en automatisk rettelse (kommer på samme tid hvert par uger, måned, osv.), men jeg plejer bare at bestille en rettelse, når jeg har noget, der kommer op. Jeg har modtaget nogle super søde tøj til blog konferencer, rejser og ferier, at jeg ender med at bære hele året.
Når du har udfyldt dine oplysninger, skal du planlægge rettelsen. Du opkræves et $20 styling gebyr. Tænk på det som gebyret for nogen at være din personlige shopper. For mig er det værd at betale nogen $20 for at finde ting er søde, gå sammen, og vil passe mig godt. Den awesome ting er, at $20 går i retning af noget, du beslutter dig for at beholde. (mere om det i et sekund) Du modtager fem elementer i hver boks. Det kan omfatte tilbehør, sko, outwear, noget…

Du får besked, når rettelsen er afsendt. Og din boks kommer og ser sådan ud –
— – > > Du kan fange min reaktion, som jeg unboxed det på Facebook live.

Hvordan virker Stitch Fix arbejde? Er det rigtigt for dig? fra www.thirtyhandmadedays.com
Cute pakke med en styling Card, note fra din stylist, en opdeling af hver vare og omkostningerne. Plus du modtager en allerede adresseret returkonvolut.

Alt, hvad du ikke ønsker at beholde, vil du holde fast i denne konvolut og sende den tilbage til sting fix. Forsendelsen er ikke ekstra i begge ender. Du får kun 3 dage til at beslutte, hvad de skal beholde, og hvad de skal sende tilbage. Hvis du ikke reagerer eller sender pakken tilbage, vil dit kort blive opkrævet.

De oplysninger, du udfylder, når du laver din profil, og når du bestiller en rettelse, er afgørende. Det er, hvad din stylist går ud af! Jeg har nogle specifikke tøj krav, så jeg lod min stylist vide fra begyndelsen-jeg er nødt til at have knæet længde alt og mindst korte ærmer eller ting, der kan være lagdelt. Hvis jeg ikke fortælle hende, at jeg kan modtage kortere nederdele, tanktoppe og tror jeg bare ikke kan bære.
Jeg ligeledes omfatte hvor kan det være at jeg savn den lave hvor jeg udfylde sig ud. Jeg lod min pige vide-jeg har brug for dette til en konference. Eller jeg vil se sød ud på Valentinsdag.

I min seneste fix, som jeg bestilte jeg lod min stylist ved, at jeg ikke var kærlig den nuværende tendens til at afskære jeans med flossede kanter. Jeg ved, det er “stilfuldt”, men jeg kan bare ikke komme ind i det. Ved at lade hende vide, at op foran, jeg vidste, at hun ikke ville sende mig sådan noget. Dette er hvad jeg har modtaget:

Hvordan virker Stitch Fix arbejde? Er det rigtigt for dig? Søde toppe. fra www.thirtyhandmadedays.com
I alt modtog jeg fire toppe. Jeg har en ting for søde toppe, så det forstyrrede mig slet ikke. De ting, som Courtney plukket ud er absolut mig. Jeg ville have plukket dem selv i butikken, men behøvede ikke at!
Jeg er en sucker for plaid knap ups og denne blå ene var så sød ud af pakken. Jeg elsker også blandede medie toppe, så den blå front med blandet mønster på ryggen så så sød ud. Desværre var ingen af dem flatterende på mig. Jeg tænkte på at holde dem begge, indtil jeg mister mere vægt, men besluttede, at der ikke var den bedste idé. Jeg sendte de to tilbage.
Jeg blev også sendt den stribede top set i begyndelsen af stillingen. Det var blødt og så godt ud af pakken. Men igen, ikke flatterende på mig. Den ene blev sendt tilbage så godt.

Hvordan virker Stitch Fix arbejde? Er det rigtigt for dig? Hvad jeg holdt. fra www.thirtyhandmadedays.com
Jeg endte med at holde denne grå letvægts sweater og jeans. Trøjen var sindssygt blød og sød og comfy. Jeg elsker detaljerne i knapperne på bagsiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *