HVORDAN MAN LAVER KYLLINGEBRYST I CROCKPOT

HVORDAN MAN LAVER KYLLINGEBRYST I CROCKPOT

Gå videre til ugen med denne nemme crockpot kyllingebryst opskrift. Kast i bare et par ingredienser og lad det sidde i timevis, indtil det er klar til at gå!
Hvordan man laver kyllingebryst i crockpot-en nem opskrift til brug i dit måltid prep. Jeg er altid på udkig efter måder at gøre tingene lettere. At gøre tingene i fremtiden hjælper helt sikkert med det. Vi har en tendens til at spise kylling i supper, enchiladas, bakes, hele ugen. Lad os lave noget kylling til ugen –

SÅDAN LAVER CROCKPOT KYLLING:

Selvom det ikke er 100% nødvendigt, er jeg kommet til at elske crockpot liners. Den første ting jeg gør, er at line min langsomme komfur og derefter begynde at tilføje ingredienser. Lag dine kyllingebryster i crockpot og tilsæt derefter aromatiing. Denne opskrift kræver taco krydderier og vand, men alle forskellige former for krydderier kan erstattes afhængigt af den smag, du er på udkig efter.

Hvordan man laver crockpot kyllingebryst-en nem opskrift.
Tilføj toppen på og sæt din langsomme komfur på de korrekte indstillinger (lav for 6-8 timer afhængigt af størrelsen af dine kyllingebryster).

Hvordan man laver kyllingebryst i crockpot
Omkring halvvejs gennem tiden, jeg vendte min kylling bryster over, selvom det ikke er nødvendigt. Når de er klar til at gå, sætte dem i en skål eller plade. ELLER du kan bruge denne enkle metode til at makulere din kylling:

Tilsæt kyllingebryst til køkken støtte og makulere i et minut
LANGSOM KOMFUR SHREDDED KYLLING
Placer kylling i en stand mixer (jeg har en KitchenAid) og med den flade beater fastgørelse. Sæt det på 2 nd hastighed for mindre end et minut. Hvis du går længere end at det vil få gummy og være for shredded. Du kan tilføje i nogle af saften fra den langsomme komfur for at tilføje smag og gøre det mere fugtigt også.

Sætte strimlet kylling i containere
For at bruge din kylling i løbet af ugen, adskille den i zip poser eller i containere. Jeg har en blanding af containere og baggies at bruge, afhængigt af hvad jeg gør. Hvis du gør endnu mere end du har brug for i ugen, tilføje nogle til en fryser sikker tilbage, sætte datoen på det og derefter gemme i fryseren, indtil klar til brug.
Bemærk: pre-kogte kylling vil vare i køleskab i op til fem dage. Pre-kogte kylling vil vare i fryseren i op til 3 måneder.
Se andre eksempler på, hvor længe det vil vare i fryseren.

HVAD SKAL MAN GØRE MED CROCKPOT KYLLING:
Du har fået din kylling klar til ugen, hvad nu? Hvad skal du lave med hele denne kylling?

Mors kylling enchiladas
Kylling Tortilla bage
Sydvest kylling bage
Avocado kylling wraps
Cremet Ritz kylling bage
CROCKPOT KYLLING OPSKRIFTER
Disse kan alle laves i den langsomme komfur samt med kylling. De er alle nemme og lækre!

Kylling Tinga
Zesty italiensk kylling
Honning hvidløg kylling
Kylling Tex Mex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *