HVORDAN MAN LAVER EN KIDS CAPSULE GARDEROBE

HVORDAN MAN LAVER EN KIDS CAPSULE GARDEROBE

Med flere og flere mennesker går mod en kapsel garderobe, hvorfor ikke lave en til dine børn? Tilbage til skolen er det perfekte tidspunkt at rydde op i rodet og få nogle hæftning, kvalitet stykker til dine børn.

Dette indlæg er bragt til dig af. Selv om dette var en sponsoreret mulighed, alt indhold og meninger udtrykt her er min egen.

Hvordan man laver en kapsel garderobe til børn-perfekt til tilbage til skolen!
HVAD ER EN KAPSEL GARDEROBE?
Den enkle definition af en kapsel garderobe er en lille samling af tøj, der alle går sammen og kan drejes ofte. Ideen bag det er at have mindre (men højere kvalitet) tøj (og mindre vaskeri!). Og selv om ideen har eksisteret i årtier, det føles som flere og flere mennesker bevæger sig i denne retning.

Hvordan laver du en kapsel garderobe? Og hvorfor vil du lave en til dine børn? Nå det er, hvad dette indlæg handler om!

Hvordan man laver en kapsel garderobe til børn-perfekt til tilbage til skolen! www.thirtyhandmadedays.com
||

KAPSEL GARDEROBE
Mens der er masser af måder at lave en, jeg har tænkt mig at forenkle hele denne proces for dig og stave det hele ud. Som med alt, hvad jeg deler, du gør, hvad der virker bedst for dig og din familie. Du kan skifte det op, men du ønsker, men disse er de grundlæggende:

Ryd rodet ud.
I slutningen af store sæsoner, er det det perfekte tidspunkt at skære ned. Du kan slippe af med tøj, der ikke passer, eller adskille tøj ud, at dit barn ikke vil være iført. Hvor vi er i Californien, vejret ændrer ikke et ton, men det er virkelig varmt om sommeren og derefter dips ind i 50 ‘ erne i efteråret og vinteren. (Jeg ved, jeg ved… ikke rigtig nogen form for dårligt vejr her!)
Du er nødt til at beslutte, om du vil have dine børn til at være en del af denne proces eller ej. Nogle børn har svært ved at slippe af med noget, tøj inkluderet. Men at have dine børn involveret og lade dem være en del af at komme af med tingene vil hjælpe dem med at være bedre til det som tiden går.
Undersøgelse, hvad du allerede har.
Mens målet er at komme ned til under 40 beklædningsgenstande i en kapsel garderobe, behøver du ikke at smide alt væk og starte fra bunden. Brug hvad du har på hånden, der er god kvalitet, neutrale stykker og derefter udfylde hullerne.
Beslut dig for et farveskema.
En af de nemmeste måder at gøre en kapsel garderobe arbejde er at bruge en begrænset farvepalet. Hvis du har en grundlæggende farvesammensætning, vil alt gå sammen naturligt. At vide, hvilke farver du vil arbejde med, vil hjælpe dig, når du shopper til garderoben.
Det betyder ikke, at du skal undgå alle mønstre. At have et par mønstrede elementer, der går med dine neutraler vil gøre dem skiller sig ud mere og lettere at blande og matche.
Jeg elsker disse farvepalet sites som design frø. Hvis du vil have dine børn til virkelig om bord med dette, så lad dem hjælpe med at vælge farverne.

Lav en tjekliste.
Jeg er herunder nogle af de elementer i dette indlæg nedenfor for at gøre det endnu nemmere!
3
(2) langærmet skjorter
(1-2) Button-Up shirt
(3) (2-3) (2-3) (1) sweatshirt/hættetrøje
(1) jakke
under tøj – undertøj, sokker, til piger

5. shop for tøj og Organiser.
Med mindre tøj, der alle går sammen, organisere tøj skal være let. Tag dig tid til at vise dine børn, hvordan de alle arbejder sammen og blander og matcher.

ABERCROMBIE KIDS
Så hvorfor bruge til at skabe denne kapsel garderobe? Abercrombie Kids gør god kvalitet, komfortabelt og neutralt tøj, der fungerer så godt sammen. De har en kønsneutral kollektion, der kan bæres af både drenge og piger. Det gør det virkelig nemt at shoppe!

Hvordan man laver en kapsel garderobe til børn-perfekt til tilbage til skolen! Med Abercrombie Kids
|| ||

Enhver god kapsel garderobe har denim som en hjørnesten stykke og Abercrombie Kids har. For drengene, de har, og jeans lavet af et blødt, elastisk stof, som de kalder. For piger har de med den samme ekstra slanke pasform, nye beskåret cut og pull-on Jean leggings.

Drew blev forelsket i sweatpants stretch jeans, så snart han satte dem på. De ligner jeans, men føler sig så bløde. Han fik mig til at føle indersiden af dem, fordi han ikke kunne tro, hvor awesome de var. Men de har huller med patches syet i, så de ser ud og opfører sig som regulære jeans.

Hvordan man laver en kapsel garderobe til børn-perfekt til tilbage til skolen! Med Abercrombie Kids i denim
||

De ting, jeg elsker, er, at de har størrelser, der arbejder for alle. Min Drew, for eksempel, er i mellem størrelser og bærer en slank. Alle de tøj vi bestilte passe ham godt. Abercrombie Kids har størrelsessortering fra 3/4 til 15/16. En af de ting, der var så svært med mine ældre børn var at finde tøj, når de var tweens/tidlige teenagere, der var passende, og denne linje af tøj er netop det. Tjek nuværende salg til Abercrombie Kids.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *