HVID JUL FUDGE OPSKRIFT

HVID JUL FUDGE OPSKRIFT

Gør denne ferie sæson ekstra speciel med en familie opskrift som denne hvide jul Fudge. Det er nemt at lave, og du kan få hele familien involveret!

Hvid Jul Fudge-let at lave opskrift, der er perfekt til ferien!
Dette indlæg er sponsoreret af Milk Life Lo que nos hace Fuertes. Jeg er begejstret for at arbejde med en virksomhed, jeg tror på.

Fudge
Du behøver kun et par ingredienser til at gøre denne særlige Fudge. Det hedder “White Christmas Fudge”, fordi det gør en hvid chokolade version i stedet for den traditionelle mælkechokolade. Tørrede tranebær giver den perfekte ekstra berøring, men tørrede kirsebær eller abrikoser kunne også bruges!

Jeg tilbragte lidt tid med mine børn med denne opskrift fra en særlig binder, at min søster lavet som en gave for mig år siden. Det har nogle familie favoritter, og det var så sjovt at trække det ud og arbejde sammen. Du ved, hvordan jeg elsker madlavning med børn (og bagning også!). Det har taget mange år at komme til dette punkt, men nu kan mine børn finde vej rundt i køkkenet, og det gør mig så glad!

Børn madlavning i køkkenet til ferien.
Selv om de har en typisk bror/søster forhold… (ja, der kan have været nogle argumenterer på et tidspunkt), det endelige resultat er altid det værd i køkkenet. Jeg håber, at de en dag vil se tilbage på deres tid sammen med en masse sjove, særlige minder.

Julia madlavning i køkkenet til ferien.
SÅDAN LAVER DU FUDGE
Selv om der er masser af fancy opskrifter derude, gør Fudge er virkelig simpelt. Den består af sukker, mælk, smør og enhver blanding, du ønsker at tilføje. Traditionelt chokolade bruges, men for denne ene brugte vi hvide chokolade chips i stedet for mælkechokolade.
Du vil bemærke, at mælk er oftest i disse opskrifter. Mejeri mælk hjælper med at gøre ferien bedre-enten i et glas (for god ol ‘ Saint Nick) eller som dette som en ingrediens i en opskrift. Det giver smag og ernæring for hele familien. Og det er en enkel måde at hjælpe med at give børn næringsstoffer, de har brug for. Dette er især vigtigt med min voksende teenagere!
For mere information om, hvor meget mælk dine børn har brug for og ideer til, hvordan man får det til dem, besøg https://fuertesconleche.com/nutricion/dales-mas-leche.

Hvordan man laver hvid Jul Fudge-du behøver kun et par vigtige ingredienser.
Så meget som ferien bringe på trængsel og travlhed og craziness hvert år, jeg gør mere af en indsats for at nyde, hvad betyder noget.

Sød ferie ønsker printbare tag og hvid Jul Fudge-perfekt gave til venner og naboer.
Tilbringe tid som en familie, gør traditioner vi elsker, at lave opskrifter, der er blevet overgået fra generation til generation. Forhåbentlig en dag vil mine børn videregive nogle af vores yndlingsopskrifter til deres børn også.

Trak madlavning i køkkenet til ferien.
ANDRE JULE OPSKRIFTER
Hvis du elsker denne nemme Fudge Opskrift, du kommer til at elske disse andre jule opskrift. Klik venligst på hvert link nedenfor for at finde den nemme, printbare opskrift!

Christmas cookie barer
Rensdyr ris Krispies
Cranberry Pistachio Christmas cookies
Frossen pebermynte tærte
Denne opskrift ville være perfekt til venner og nabo gaver til ferien. For at tage det et skridt videre, jeg skabte nogle søde Printables:

Sød ferie ønsker Tags med hvid Jul Fudge. Download på www.thirtyhandmadedays.com
Download disse “Sweet Holiday Wishes”-Tags. Kun til personlig brug.

FUDGE OPSKRIFT
Hvis du elsker denne Fudge Opskrift så meget som jeg gør, Skriv venligst en femstjernet anmeldelse, og sørg for at hjælpe mig med at dele på Facebook og Pinterest!

Hvid Jul Fudge-let at lave opskrift, der er perfekt til ferien! www.thirtyhandmadedays.com
FORBIND MED 30DAYSBLOG!
Vær sikker på at følge mig på mine sociale medier, så du aldrig glip af et indlæg! Facebook, Pinterest, Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *