HVAD KAN MAN LAVE I NORDIRLAND

HVAD KAN MAN LAVE I NORDIRLAND

Siden mine British Isles Cruise, har mange mennesker spurgt mig om, hvor de skal hen i Irland. Så mange mennesker synes at være på vej over dammen for at besøge. Mens jeg ikke fik at se hele Irland, er jeg så glad for, at vi fik at opleve Nordirland. Fra alle dem, der spurgte om, hvor mit yndlingssted var i Irland, blev det temmelig klart, at vores dag i nord var en til at huske.

Belfast
Helt ærligt kunne vi have tilbragt hele dagen lige i Belfast, hovedstaden i Nordirland. Fordi vi gjorde en heldagsudflugt op på Antrim-kysten, fik vi ikke at udforske byen indtil slutningen af dagen. Vi havde venner, der besøgte Titanic Museum (selvom det syntes lidt eery siden vi var på et krydstogt, og jeg ønskede ikke det at være et tegn på ting at komme….), haverne og meget mere. Belfast er også kendt for pubber, Fredsmuren og det største keltiske Kors ved katedralen.

Vi havde kun en lille smule tid, før vi havde brug for at bord på skibet, så vi ramte de vigtige ting: shopping og spise selvfølgelig. Heldigvis for os var rådhuset lige ved, hvor vi shoppede og spiste. Bygningen var smuk!

Hvad kan man lave i Belfast-Made in Belfast restaurant
Fordi vi var der på en søndag aften, en masse restauranter blev lukket (Bemærk: dem, der rejser der på søndag, ting lukker ned). Jeg kiggede op anmeldelser på Yelp og fundet lavet i Belfast. Først troede vi, at det var lukket, men gudskelov var det ikke fordi det endte med at være en af mine favoritter. Restauranten var ikke kun sød, men maden var fantastisk. Jeg kan varmt anbefale det.

Lavet i Belfast restaurant-fantastisk sted at tage hen i Belfast
Både Taryn og jeg var super sultne og al denne mad ramte stedet. Pretzel med dypning saucer (få ost, hvis du går!), stegt blomkål med mandler og ris og klæbrig budding med saltet karamel is til dessert. Jeg drømmer stadig om dette måltid. Så så så godt.

BELFAST TIL GIANT’S CAUSEWAY
For vores Princess Cruises udflugt, vi gjorde giant’s Causeway og Antrim kysten. Vi kunne have gået direkte til Causeway (som vi elskede) men jeg er så glad for, at vi gjorde hele dagen udflugt. Vi ville have gået glip af den smukkeste tur på krydstogt.
Hvis du beslutter at gøre drevet fra Belfast til Giant’s Causeway (og springe over kysten), tager det kun ca. en time eller deromkring. Men jeg vil foreslå at tage den længere rute og ikke springe over kysten!

Irsk landskab langs kørslen til Antrim-kysten
Jeg var oohing og ahhhhing hele vejen. Vi gik fra landskabet til havet side til naturlige vidunder af verden. Det var fantastisk.

Langs kørslen til Antrim-kysten-Carnlough havn
På vores kørsel op ad kysten stoppede vi ved den søde by Carlough. Vi havde den mest utrolige scones jeg nogensinde har haft på hotellet. Normalt tror jeg scones er temmelig tørt og ikke min favorit. Disse scones var perfektion. Jeg kunne have spist 10.

Stoppet for de bedste scones i mit liv på dette hotel i Carnlough, Nordirland
Det var et hurtigt stop men værd at den lille tid, vi tilbragte at spise og tage masser af billeder.

Langs Antrim Coast drive i Carnlough Northern Ireland
Jeg ville ønske billeder gjorde det retfærdighed for hvor absolut smukke landskabet var. Hvis jeg lukker mine øjne, kan jeg billede den dag, vi var der med solen kigger gennem skyerne.

Langs drevet til Antrim-kysten
Jeg forventede ikke Irland (herunder Nordirland) at have så mange forskellige typer af landskaber. Jeg blev blæst væk af hvor meget der var at se. En ting jeg vil sige er, at jeg har hørt kørsel er skræmmende her-blæsende, små veje. Da vi var på en bus, følte jeg mig aldrig nervøs overhovedet, men jeg kan være bange for at køre alene.

DUNLUCE CASTLE
En af vores hurtige stop langs Antrim kysten var til denne skønhed-

Aktiviteter i Nordirland-Dunluce Castle, en del af en British Isles Cruise
Det var den perfekte dag til stop for at snap et billede og hoppe tilbage på bussen. Du kan gå på en rundtur i Dunluce Castle og lære alt om historien om det.

CARRICK A REDE ROPE BRIDGE
Dette er den ene ting, som jeg ønskede, at vi havde mere tid til. Ved at læse op på alt i Nordirland før vi forlod, vidste jeg, at rebbroen var super cool. Det så fantastisk ud i billeder, især hvis solen var ude. Fiskerne oprindeligt byggede broen mere end 350 år siden! Den dag vi gik, solen skinnede, men vi kunne ikke gå i gang. Dette var så tæt som vi fik:

Aktiviteter i Nordirland-Carrick a rede Rope Bridge, en del af en British Isles Cruise
Hvis du ser tæt nok på, kan du se en lille bro og hvad der ligner myrer gå på tværs. De myre ser ting er faktisk folk, der går over broen. Broen er fra fastlandet til en Itty bitty Island kaldet Carrickarede. Det er 66 ft lang og 98 ft over klipperne. Folk, der er bange for højder, vil måske ikke gå. Selvom jeg ikke elsker højder, ville jeg sikkert have gået over det, givet chancen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *