HVAD HVER MOR BØR VIDE OM ÆTERISKE OLIER

HVAD HVER MOR BØR VIDE OM ÆTERISKE OLIER

Fra det tidspunkt jeg var en lille pige, jeg vidste, jeg ønskede at være én ting-en mor. Sure Jeg ønskede at være en frisør og eje min egen Salon og så ønskede jeg at være en 4th grade lærer også. Men de ting, jeg havde ingen tvivl om var, at jeg ønskede at have en stor familie. Jeg havde store visioner om, hvilken type mor jeg ville være. Mine børn ville alle se sød, være velopdragne altid, og vi ville være sunde og glade.
Og så havde jeg faktisk børn.
Da de var små…
(Var de ikke så stinkkende sød? Alvorligt! Og hvor unge ser jeg? Det var dagene!)

Sikker nok, mine drømme gik i opfyldelse med mine tre, men mine store visioner om altid velopdragen, pletfri børn kom ud af vinduet. Vi stod over for nogle store udfordringer. Min ældste barn, JJ, blev diagnosticeret med autisme på to år gammel. Det eneste, jeg nogensinde havde kendt op til dette punkt var allopatiske (traditionelle) læger. Min bedstefar var læge. Du bliver syg, du besøger lægen. Det er lige, hvad du gjorde. Men med JJ ting var anderledes. Vi ledte efter noget og alt for at hjælpe vores søde dreng. Vi så allopatisk, homøopatisk, enhver form for læge, vi kunne finde. Han så psykiatere og taleterapeuter, OT og alt i mellem. Han gjorde det temmelig klart, at min rejse som mor ville være at finde, hvad der virker for vores familie og gå med det.
JJ blev diagnosticeret for næsten 15 år siden. Meget har ændret sig i den tid. (Jeg havde en flip telefon og dial up dengang-Hej!) Men det er stadig klart for mig, at jeg skal gøre, hvad der er bedst for min familie. Jeg har vendt til en mere naturlig tilgang med nogle traditionelle medicin blandet i når det er nødvendigt.

Hvad hver mor bør vide om æteriske olier-hvorfor jeg besluttede at endelig give dem en chance. Og hvem vidste det? Jeg faktisk godt lide dem. www.thirtyhandmadedays.com

I årenes løb havde jeg hørt om æteriske olier. Jeg er sikker på du har også. Jeg har masser af venner, der bruger dem på forskellige måder. Min første instinkt var, at det var lidt kumbaya for mig. Jeg gnide nogle olier på mine trykpunkter og så føler jeg mig bedre? Men så, min “prøve alt” side af mig sparket ind. Hvis de har potentiale til at hjælpe på alle, hvad der er at tabe?

Vores familie er lidt mere kompleks end andre. Vi beskæftiger os med depression, angst, autisme og meget mere. Indtastning, at kinda freaks mig ud og gør mig føler sig sårbar. Men det er en stor del af, hvem jeg er, så jeg vil bare håbe, at du tager, hvad jeg skriver med en vis kærlighed og omsorg. Beskæftige sig?

I det hele taget, mens normalt fysisk sundt (banke på træ, som jeg skriver dette), vores mentale sundhed har været udfordrende. Med olier som balance (en jording blanding, der skaber en følelse af ro), lavendel (bruges til beroligende og afslappende), sindsro (en anden, der anvendes til beroligende, afslapning og generelle velvære), kan vi anvende topisk eller diffus i hele vores hjem. Vi har også brugt alt fra DigestZen til fordøjelsesproblemer, pebermynte til åndedræts støtte, dyb blå for ømme muskler og tonsvis af andre. On Guard har været fantastisk som en forebyggende olie og immun støtte. Vi opdagede for nylig det følelsesmæssige aromaterapi system, som min teenage datter er besat af. Hun elsker ikke kun duften, men endnu mere den måde, hun føler.

Hvad hver mor bør vide om æteriske olier-hvorfor jeg besluttede at endelig give dem en chance. Og hvem vidste det? Jeg faktisk godt lide dem.
Mens der er masser af virksomheder derude, lærte jeg mere om do Terra og besluttede, at det var den rigtige pasform til vores familie. De er omhyggeligt testet og har strenge retningslinjer. Bonussen er, at de virkelig er involveret i samfundet og betjener andre-som du ved er vigtigt for mig.

Mit mål på 30 dage er altid at hjælpe med at gøre dit liv lidt lettere-hurtige opskrifter, som din familie vil elske, Printables til gaver og til at hjælpe med at få organiseret, forældrerollen ideer og mere-jeg vil have dig til at finde hjælp og en følelse af samfund, hver gang du besøger. Æteriske olier er et andet stykke af dette puslespil. De har potentialet til at hjælpe din familie og hjem i enkle, handlingsrettede måder. Som at tilføje pebermynte i bagning eller ved hjælp af trække vejret i DIY Bad bomber. Jeg håber du vil deltage i på min rejse og finde, hvad virker for din familie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *