GRUNDE, DU VIL BLIVE FORELSKET I IRLAND

GRUNDE, DU VIL BLIVE FORELSKET I IRLAND

Irland
Som jeg nævnte i min British Isles Cruise oversigt, Irland var ikke rigtig på min Bucket liste. Efter at have besøgt det, jeg tæller minutter, indtil jeg kan gå tilbage igen. Jeg vil diskutere Nordirland i en anden stilling, da det er faktisk adskilt fra resten af Irland. Vidste du det?
En af de ting, jeg elsker mest om cruising er at kunne se så mange steder i løbet af kort tid. Udflugterne er awesome! Og en prinsesse krydstogt er en fantastisk måde at fejre-sidste år var Josh eksamen fra Law School og dette krydstogt for at fejre min store 4-0 med min College bestie (vi vendte 40 inden for en uge af hinanden). Vi begge elskede den konge prinsesse!

Her er nogle af de steder, vi gik, og hvorfor jeg blev forelsket i Irland:

KORET DANMARK
Vi startede vores irske rejse i den sydvestlige del af landet i Cobh (udtales Cove), der tog os til Cork. Sikke et sted at starte! Jeg var i ærefrygt for alle de lyse farvede bygninger plus Blarney Castle og den søde by Kinsale.

Besøg Blarney Castle i Irland
BLARNEY CASTLE
Jeg er sikker på, at det ikke vil komme som nogen overraskelse, at vi besøgte Blarney Castle som en del af vores udflugt, da vi gik til Cork. Det er en af de eneste ting, jeg vidste om at besøge dette land, og det skuffede ikke.

Besøg Blarney Castle i Irland, se på vej op
Hvis du ikke har hørt om det før, er det berømt for Blarney Stone, som består af kalksten og er på toppen af slottet. Legenden går, at hvis du kysser stenen, vil du modtage gaven af gab (veltalenhed eller smiger). Det går hele vejen tilbage til 1446!
Begrundelsen er enorm og smuk, men der er en lang ventetid at gå op for at kysse stenen. Det har også smalle trin op til det, så hvis du ikke kan lide at være begrænset, er det måske ikke det bedste valg for dig. Hvis du ikke kan lide tanken om at kysse en sten, som millioner af mennesker har kysset, er det heller ikke for dig. Jeg var ikke sikker på, om jeg nogensinde ville gøre det tilbage, så jeg gik til det!

På toppen af Blarney slot i Irland
DUBLIN IRELAND
Da vi ankom til Dublin tog vi en bus gennem landet og stoppede ved Powerscourt-vandfaldet. Men langt min favorit ting, som vi gjorde i Dublin var på besøg i Powerscourt Estate. Det var enormt og betagende.

Powerscourt Estate grunde i Irland
Jeg kunne ikke stoppe med at tage billeder af alt. Bygningen, alle haverne, de gyldne porte-det var alt så utroligt.

Gates på Powerscourt Estate i Irland for British Isles Cruise
Det var især sjovt, fordi de havde en “Julia” have og min datter er Julia, så jeg kunne ikke hjælpe, men tage masser af billeder der.

Haver ved Powerscourt Estate i Danmark
Mit forslag er at gå til at springe over vandfaldet og gå til boet.

GEORGISKE DØRE
Mens vi hørte et par forskellige forklaringer på, hvordan de farvestrålende døre kom til at være i Dublin, var jeg ligeglad med, at de er smukke. Jeg kunne nok have et fotoalbum med tusind billeder lige af dørene!

De georgiske døre i Dublin, Irland
DE MENNESKER
Jeg kunne ikke hjælpe, men bemærker, at folk der var hjælpsomme og venlige. Jeg havde svært ved at forstå nogle gange (selvom intet som Skotland! Mere om det senere), men de syntes ikke at tænke gentage.

Irlands landskab
LAND SIDEN
Nogen nævnte til mig, før jeg forlod, at Irland var magen til New Zealand. Jeg tror, New Zealand er absolut smuk, så jeg var super spændt på at se, om min ven havde ret. Jeg er glad for at rapportere, at hun faktisk havde ret. Det mindede mig om det, bare en lille koldere. Landskabet var grønt og der var får overalt.

BRYGGERIERNE
Nu vil de fleste mennesker sandsynligvis sætte dette øverst på deres liste.. men da jeg ikke drikker alkohol, det var ikke topprioritet for mig. Jeg havde masser af venner, der rejste med os, der oplever alt, hvad landet havde at tilbyde ved hjælp af bryggerierne. De var meget tilfredse med det! Det er helt sikkert kendt for Guinness Storehouse og Jameson Distillery.

GRUNDLÆGGENDE OM IRLAND
Gå videre til de ting, du virkelig har brug for at vide om at besøge Irland-vejr, valuta, tidszone, osv.

VEJRET I IRLAND
Folk taler om vejret meget i Irland. Sandsynligvis fordi det regner ganske lidt, så det er nemt at tale om. Men det er heller ikke ekstremt vejr enten-ikke for varmt, ikke for koldt. Det gør det til et godt sted at besøge.
Vi er på samme halvkugle, så vi oplever de samme årstider. I foråret, fra februar til april, det er typisk mellem 46-54 grader F (selv om de bruger Celcius derovre). Til sommer, det er mellem 64 – 68 i gennemsnit og i juli og august får de en masse dagslys! I efteråret, det er omkring 57-64 grader. Vi besøgte i slutningen af august og begyndelsen af september, og mens der var nogle regn, var det minimal. Vinteren er et sted omkring 45 grader, men nogle måneder bliver meget koldere end det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *