FRANSK DIP SANDWICH OPSKRIFT

FRANSK DIP SANDWICH OPSKRIFT

En nem at lave, familievenligt måltid-franske dip sandwich med AU jus sauce er den perfekte komfort mad, der kan laves i den langsomme komfur.

Franske dip sandwich med AU jus sauce er den perfekte komfort mad, der kan laves i den langsomme komfur.
FRENCH DIP
Jeg har boet i Los Angeles i de sidste 19 år (!!) og vidste ikke før for nylig, at vi hævder opfindelsen af franske dip sandwich. Der er modstridende rapporter om, hvem der først startede det, og hvorfor… men det er hverken her eller der som ligegyldigt hvordan det kom til at være, denne sandwich er velsmagende og let at lave. Det giver et solidt måltid, fuld af smag. Hvem kan slå kød, ost og brød med en dypning sauce?

Franske dip sandwich med AU jus sauce er den perfekte komfort mad, der kan laves i den langsomme komfur. www.thirtyhandmadedays.com
FOR AT GØRE DENNE FRANSKE DIP OPSKRIFT, SKAL DU BRUGE:
Mens du kan lave franske dip sandwich et par måder, for denne opskrift vil du trække ud din langsomme komfur. Du behøver ikke at lægge meget tanke på det, og din familie vil elske at have en varm sandwich med dukkert i slutningen af en lang dag. Vind/vind! Her er, hvad du har brug for:

1 Rump Roast-den størrelse, du ønsker at få, afhænger af størrelsen af din familie
1 pakke af AU jus sovs
Provolone Cheese
Store crusty ruller
langsom komfur
Se? Du behøver kun et par ting for at gøre denne opskrift og din familie vil aldrig vide det. Yum!

HVAD ER AU JUS?
Så hvad i alverden er AU jus? Ordet au jus er fransk, og det betyder “med juice.” Du har sikkert hørt det før, men var ikke rigtig sikker på, hvad der præcist det bruges til. AU jus refererer til kødretter, der serveres med en let SOJ eller bouillon. At bouillon eller SOJ kommer fra saft fra kødet som det kogte. Jeg har hørt det hovedsageligt med franske dip sandwich, men det kan bruges til flere opskrifter.

Dipping franske dip sandwich i AU jus sauce.
ANDRE LANGSOMME KOMFUR SANDWICH OPSKRIFTER:
Hvis du elsker denne nemme franske Dip opskrift, du kommer til at elske disse andre langsom komfur sandwich opskrifter. Klik venligst på hvert link nedenfor for at finde den nemme, printbare opskrift!

Langsom komfur trak svinekød sandwich
Langsom komfur Shredded Buffalo kylling sandwich
Crockpot kylling salat sandwich
Langsom komfur Buffalo kylling skydere
Crockpot French dip sandwich med AU jus sauce er den perfekte komfort mad, der kan laves i den langsomme komfur.
FRANSK DIP OPSKRIFT
Hvis du elsker denne franske Dip opskrift så meget som jeg gør, Skriv venligst en femstjernet anmeldelse, og sørg for at hjælpe mig med at dele på Facebook og Pinterest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *