FERSKEN FROSNE YOGHURT OPSKRIFT

FERSKEN FROSNE YOGHURT OPSKRIFT

Hvis du kan lide frossen yoghurt, vil du blive overrasket over, hvor let denne frosne yoghurt opskrift er at gøre!
Fersken frosne yoghurt opskrift-pisk op denne dessert og afkøles.
Jeg deler en af mine mest foretrukne Go-to dessert godbidder med jer alle… Nem fersken frossen yoghurt! Med kun 4 ingredienser, det piske op i løbet af få minutter, og du har en fabelagtig og frisk dessert at nyde uden skyld!

Fersken frosne yoghurt opskrift-pisk op denne dessert og afkøles. www.thirtyhandmadedays.com
FROSNE YOGHURT OPSKRIFT

Dette er så nemt og med kun 4 ingredienser og hjælp fra købmand jeg kommer til at sige “ja!”, når de beder mig om at gøre dem mere! Her er hvad du skal lave din egen!

Hvis dette er din slags opskrift, vil du gerne disse også:

Fersken og hindbær yoghurt bid
Make Ahead fryser smoothie packs
Ingen Churn s’mores Ice Cream
Lav is i en pose
HVORDAN MAN LAVER FROSSEN YOGHURT
Jeg kan godt lide at bruge Vanilla græsk yoghurt med dette, fordi vi er store græske yoghurt fans. Hvis du ikke er, så er du velkommen til at bruge din favorit mærke og slags ikke-fedt yoghurt! Jeg elsker at kunne tilføje ekstra protein fra den græske yoghurt til noget mine børn fortærer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *