DET SYDLIGE CALIFORNIEN GIVEAWAY

DET SYDLIGE CALIFORNIEN GIVEAWAY

Jeg kunne ikke være lykkeligere at slå sig sammen med mine venner over på komme væk i dag, og nogle af mine Blogger venner til at være vært for en fantastisk Giveaway for dig. Hvem ville elske at vinde en ultimativ ferie i det sydlige Californien? Måske kan vi mødes til frokost!

Det sydlige Californien Giveaway
Kom væk i dag er mit forslag til ferie planlægning, især når det er det sydlige Californien baseret. De har sådanne Killer tilbud og enkelheden ved at bestille alt sammen gør dem til et no-brainer valg for alle mine ferie planlægning!

Hvis du planlægger nogen Southern California TRIPS, Sørg for at tjekke alle de nuværende Disneyland tilbud, de har i gang lige nu.
De er i øjeblikket tilbyder 5th dag gratis billetter i løbet af Halloween tid og voksne på børnenes priser for de fleste af ferie datoer. De har også voksne til børn priser for januar til og med maj 2019. De har endda en layaway plan for nogen Booking på forhånd-det er kun $125 at reservere.

Disneyland hos Halloween time
Vi har været i Disneyland og Californien eventyr under Halloween tid flere gange i årenes løb. Vi gik sidste år med nogle familie venner, der besøgte fra Brasilien, og det var en absolut blast!

Du kan lide disse indlæg om Disneyland også:

5 tips til Disneyland med børn
6 måder at spare penge på Disneyland
NU PÅ GIVEAWAY DETALJER!
Her er hvad du har en chance for at vinde!

Southern California Giveaway pakke-fra overthebigmoon.com!

Jep, du læste det rigtigt! En vinder vil modtage:

3 NÆTTER HOTEL
2 VOKSNE OG 2 BØRN 1-DAGES PASSERER TIL TO SYDLIGE CALIFORNIEN ATTRAKTIONER *
* Attraktioner vinder kan vælge imellem: Disneyland Park, Disneyland California Adventure Park, Universal Studios Hollywood, Knott’s Berry Farm, LEGOLAND California, SeaWorld San Diego, San Diego Zoo, San Diego Zoo Safari Park. feriepakken er værdsat på ca. $1500! Fantastisk, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *