DE BEDSTE TING AT LAVE I KAUAI

DE BEDSTE TING AT LAVE I KAUAI

Advarsel: Jeg er ved at overbelaste dig på det smukkeste sted på jorden, Kauai. Jeg har været over hele verden, og selvom jeg elsker at besøge andre steder, tilhører mit hjerte denne ø. Med bjerge til Josh og stranden for mig er det det perfekte sted for os begge. Det er, hvad du ville forestille Hawaii at være ligesom. Nogle hurtige fakta for dig:

Den ældste ø på hele Hawaii.
Kendt som “Garden Island.”
Turismen er den største industri.
Kauai er vådeste spot på jorden, med en årlig gennemsnitlig nedbør på 450-470 inches.
Selv om dette år på grund af de storme, det siges at mindst fordoble det!
Over 90% af øen kan ikke nås ad landevej.
Det er hjemsted for masser af kyllinger og “nenes” (hawaiiske gæs).
Der er masser af film filmet her. Inklusiv – LILO og Stitch, Jurassic Park, Indiana Jones, Mighty Joe Young, udbrud, seks dage syv nætter, Thorn Birds, Tropic Thunder og hook.
Har du en tur på vej? Her er nogle af vores yndlings ting, vi gjorde på vores 20 års jubilæum tur:

KAUAI VANDRETURE
En af de bedste ting ved Kauai er de utrolige vandreture. Der er så mange vandreture over hele øen med alle forskellige aktivitetsniveauer. Desværre på grund af oversvømmelserne tidligere på året, er alt på nordsiden forbi Hanalei lukket ned, herunder NaPali Coast vandreture. På grund af dette, Josh gjorde forskning for at finde nogle “Easy vandreture”, som vi kunne nyde. Jeg sætter “Easy” i anførselstegn, fordi vi i sidste ende fandt det ikke let på alle… men stadig det værd.

Kauai vandreture-Kalepa Ridge
Kalepa Ridge Trail-se NaPali kysten fra den sydlige side af Kauai
Oprindeligt var vi ikke engang sikker på, at vi var på det rigtige sted for sporet. Vi vidste, at vi var nødt til at gå langt op i Waimea Canyon, men det bare holdt i gang og gik og gik. Vi fandt ud af senere, at det betragtes som et uofficielt spor og ikke vedligeholdes af øen. Det er en jæger adgangsvej, hvor folk jager efter grise eller geder (selvom vi ikke kunne se enten på vores vandretur).

Ting at bemærke:

Du vandrer lige ned ad bakken og derefter til sidst skal du vandre hele vejen tilbage op (naturligvis).
Sporet er umærket og er virkelig smal med store klipper-jeg ville ikke føle sig godt tilpas at tage børn.
Bær behageligt tøj og sko plus Medbring vand.
Vandreture Kalepa Ridge i Waimea Canyon
Selv om det var mere udfordrende end vi forventede, var det stadig en af vores yndlings ting, som vi gjorde og det værd! Men vi vil sandsynligvis vandre nogle andre stier næste gang.

POLIHALE STATE PARK
På vores sidste tur opdagede vi Polihale State Park takket være vores udlejningsbil selskab. Det blev hurtigt vores yndlingssted på øen. Denne gang-vi havde helt det eventyr, der skal Polihale. Det er væk fra en grusvej i det meget fjerne vest på øen, og du kan se NaPali kysten fra sydsiden. Lad os bare sige-vi fik vores bil fast i sandet-og takket være nogle lokale, vi kom ud af sandet.

Ting at bemærke:

Selv om alle former for biler går gennem grusvejen, er det stadig en ujævn vej. Denne gang var vi i en Nissan Armada og det var meget glattere end vores jeep.
Det bedste tidspunkt at gå er en lille smule før solnedgang. Det er køligere og det er helt smukt. Planlæg at være der for at se solnedgangen, men derefter forlader det med det samme, så du ikke sidder fast på at køre i mørket på en grusvej.
Polihale State Park
QUEENS BATH
Vi har boet på den nordlige side af øen et par gange nu og havde aldrig været i Queens Bath. Det er en tidevands bassin omgivet af magmatiske rock. Du er nødt til at vandre for at komme til det, og selvom det ikke er længe, er det lidt tricky, fordi det er glat, og der er store rødder i jorden.
Vi har set Queens Bath ovenfra, men af en eller anden grund aldrig gjort det der. Denne gang var jeg fast besluttet på at komme dertil, så vi fik det til at ske. Jeg er så glad for, at vi gjorde!!

Ting at bemærke:

Bær en badedragt, behageligt tøj og gode sko. Medbring et håndklæde.
Først vil det se ud som du har gjort det.. Fortsæt! Det vil blive klart, når du kommer til, hvor alle swims.
Fra oktober til maj kan brændingen blive rigtig stor.
Det er det værd at tjekke surf rapport og sørg for at det ikke er over 4 ft den dag.
Også værd at kontrollere, hvornår det vil være lavvande og sigte mod at være der på det tidspunkt.
Gå ikke for tæt på solnedgang, fordi det er farligt at gå tilbage i mørket.
Parkering er meget begrænset. Hvis du opholder dig i nærheden, gå. Hvis ikke, du måske nødt til at vente med at få en parkeringsplads. Vi var nødt til at vente ca. 20 minutter til vores sted.
Der var masser af børn, da vi gik, men ved at gå det, at det er glat på vej ind og ud og kan være udfordrende.
Queens Bath på Kauai
Josh og jeg hang ud i en time i sinkhole. Vandtemperaturen var perfekt, der var fisk svømning omkring os, og det var virkelig sjovt. Vi vil helt sikkert gå tilbage næste gang vi går til Kauai!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *