CRUISE PAKNING LISTE

CRUISE PAKNING LISTE

Den mest overvældende ting ved at gå på et krydstogt for mig er hvad at pakke. Da jeg har været på et par krydstogter nu, er der nogle ting, der altid vil være inkluderet i min bagage, men hvert krydstogt er unikt. Pakning til Alaska var anderledes end pakning til de britiske øer. Selv om jeg endte med at behøve lignende ting for begge krydstogter. Men at gå til Caribien om sommeren versus Alaska i efteråret? Meget forskellige krydstogter. Jeg har tænkt mig at fortælle dig alt, hvad jeg bragte, hvad jeg ville ønske, jeg ville have bragt og har en print venlig pakkeliste for dig at bruge i slutningen.

HVAD SKAL MAN PAKKE TIL ET KRYDSTOGT
Fordi vejret i de britiske øer kan være noget uforudsigeligt, havde jeg en liste over ting, jeg havde brug for at føre op til turen, men holdt kontrol på vejr rapporter for at se, hvordan jeg skulle tilpasse min liste. Alt i alt endte vi med at have ret godt vejr (det var oprindeligt meningen at regne for det meste af turen), og jeg bragte for det meste hvad jeg havde brug for.

Hvad skal man pakke til et krydstogt til de britiske øer-i Irland
På Stromness, Orkneyøerne, Skotland

Ligesom Alaska, de fleste artikler jeg læste og folk, at jeg talte med fortalte mig at bringe masser af lag. Jeg bragte lag, men jeg kunne have været lidt klogere om de lag, jeg bragte. På dette krydstogt gik vi fra havn til havn med udflugter, der varierede fra shopping og gå langs byen til en lille smule af en længere gåtur langs Giants Causeway. På grund af det, jeg følte mig som jeg havde brug for at bringe så mange forskellige typer af tøj.

Hvad skal man pakke til en British Isles Cruise-på Giants Causeway
På Giants Causeway, Northern Ireland

Her er min must haves liste, som jeg købte og brugte i hele krydstogtet:

Nike Tennis Sko-ligner disse, jeg bar dem mest i hele krydstogt
Sorel støvler-jeg kan ikke synge roser af disse støvler nok. Jeg elskede dem i Alaska, men endte ikke med at bære disse meget på denne tur, fordi jeg hovedsagelig bar mine tennis sko.
Tieks-jeg bragte langs min kamel farvede dem, fordi de er neutrale og gå med en masse
Nogle søde huer
Varme sokker og atletisk sokker – 10 par
Langærmet skjorter – 5
Kortærmet skjorter – 4
Sweat Pants-2
Leggings med fleece foret
Athleta hybrid strømpebukser – helt lucked ud på disse er til salg. JEG ELSKER DISSE!
Amerikanske Giant Ponte joggere
Hver dag Cap i sort
Træne tøj – til udflugter, eller hvis du planlægger at træne
Pyjamas – 2 eller 3 par
Et par jakker-jeg havde en nord ansigt en, der var stor, og jeg fik den grønne en, som jeg bar en masse fra sting Fix
Nice tøj til kjole op nætter-(2)-mix og match, hvis du kan!
1 par flotte sko til at bære til kjole op nætter
1 stor kuffert + Cruise bagage Tags
Paraply til regnen
Magnetiske clips til at hænge ting på væggene
Vaskemiddel – fordi dette krydstogt er 12 dage, vi gjorde tøjvask og jeg bragte bælg til at gøre det lettere
Rynke Release spray – der er ikke strygejern i rummet (selvom du kan gå til vaskerum og jern derinde), dette er en bekvemmelighed
Tøjvask taske-værelserne er ikke store og har et sted for alle de beskidte vasketøj til at gå gør det lettere at holde sig organiseret
Og mens disse ikke er obligatoriske, mine Bose støjreducerende hovedtelefoner er min favorit rejse emne. Jeg er besat!

Hvad skal man pakke til et krydstogt til de britiske øer-på Loch Ness, Skotland
På Loch less Looking for Nessie

Hvad jeg ville ønske jeg havde pakket ud over, hvad jeg bragte:

en dejlig regnjakke-jeg fik en i Edinburgh mod slutningen af vores tur og ønsker jeg havde det hele!
flere jeans og/eller sved-jeg bragte et par par, men følte, at jeg var iført det samme meget
En tungere jakke-jeg var ikke rigtig kold for ofte, men jeg skulle have bragt en mere omfattende jakke.
Min BFF Taryn bragte en puffer vest, som hun bar i hele turen (billedet ovenfor), og jeg ville ønske, at jeg havde en!
Hvad skal man pakke til et krydstogt til de britiske øer-besøger Guernsey
På vores First port-Guernsey

ANDRE KRYDSTOGTS PÆLE
Hvis du elsker denne pakkeliste post, du kommer til at elske disse andre krydstogts pæle. Klik venligst på hvert link nedenfor for at finde flere oplysninger!

British Isles Cruise oversigt
Hvad er det virkelig gerne gå på en Alaskan Cruise?
Det handler om maden på et krydstogt!
Grunde, du vil blive forelsket i Irland
Fordi jeg gik på en Alaskan krydstogt, vidste jeg, at der var et par dress up nætter på denne tur. Der er en bred vifte af, hvad folk slid på kjole op nætter. Du vil se folk ser ud som de går til Academy Awards og derefter folk iført flotte pantsuits. Min stemme er at bære noget, som du føler, at du ser godt ud og føler dig tryg. Dette er, hvad jeg bar på en af dress up Nights:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *