BRITISH ISLES CRUISE OVERSIGT

BRITISH ISLES CRUISE OVERSIGT

De sidste 23 af 27 dage er blevet brugt på at rejse. Det har været den mest utrolige og udmattende par uger. Jeg føler mig utrolig taknemmelig for at opleve verden, især med mine yndlingsfolk. Det hele startede med mine britiske Isles Cruise med min bedste College ven, Taryn.

BRITISH ISLES
For at være ærlig, de britiske øer var aldrig rigtig på toppen af min liste for ture. Slags som Island. Eller Alaska. Men efter at have været på alle disse steder nu, er jeg klar til at prædike min kærlighed til alle disse lande til alle, der vil lytte.
Jeg tror, fordi jeg voksede op at gå til virkelig tropiske steder, jeg har aldrig betragtet kolde destinationer. Men jeg har set lyset, og nu kan jeg ikke vente med at komme tilbage. Til alle de steder, jeg nævnte, men især til Irland, Skotland og London. Jeg kan ikke vente med at dele min rejse med dig i fuld detalje, men for nu ville jeg give dig et overblik over krydstogtet og hvorfor jeg blev forelsket i det.

Udforskning af de britiske øer med Princess Cruises
Giants Causeway, Nordirland (helt fantastisk!)

BRITISH ISLES CRUISE
Hvis du er ligesom mig og ikke var helt sikker på, hvad der var inkluderet i de britiske øer.. ahem Det vil jeg gerne rydde op for dig. De er en gruppe af øer, der består af Storbritannien, Irland, Isle of man og mindre øer. Mens vi ikke gik til alle øerne, dækkede vi meget i vores 12 dage! Det er skønheden i et krydstogt-du kan opleve en masse i en meget kort tid.
Vi så havet, byen, landskabet og bjergene. Overalt gik vi der var utrolige blomster, søde dyr og awesome mad! Jeg faldt hårdt for alt, hvad disse øer havde at tilbyde.

British Isles Cruise rejseplan
Her er nogle af detaljerne fra vores krydstogt:

Skib: kongelig prinsesse, der hedder af Kate Middleton, hertuginde af Cambridge i april 9, 2013
Det er en af de nyeste og mest elegante skibe i prinsesse flåden. Jeg er spændt, fordi hun vil gøre sin vestkysten debut dette næste år og begynde at sejle fra (mit område) Los Angeles. Yay!!
Royal Princess krydstogtskib
Vi fløj ind til Heathrow, tog en shuttle bus til vores Hotel og forblev tæt på alle de foranstaltninger i London (hvor London Eye, tårnet osv.). Vi tog derefter en bus til vores krydstogtskib for at forlade fra Southampton til vores første havn i St. Peter.

British Isles Cruise oversigt-en opsummering af 12 dages krydstogt gennem øerne. www.thirtyhandmadedays.com
Inverness, Skotland (en af vores favoritter!)

Dag 1: Southampton (London), England
Dag 2: St. Peter (Guernsey), England
Dag 3: Cobh (Cork), Irland
Dag 4: Dublin, Irland
Dag 5: Belfast, Nordirland
Dag 6: Greenock (Glasgow), Skotland
Dag 7: dag til søs
Dag 8: Orkneyøerne (Kirkwall), Skotland
Dag 9: Invergordon (Inverness), Skotland
Dag 10: Edinburgh (South Queensferry), Skotland
Dag 11: dag til søs
Dag 12: Paris/Normandiet (Le Havre), Frankrig
Dag 13: Southhampton (London), England, ledet hjem

Samlet distance tilbagelagt fra Southampton til Southampton – sømil = 2.173

Britiske øer-blomsterne var uægte!
I fremtidige stillinger vil jeg dele, hvad de skal pakke, blomsterne (fantastisk!), maden (har jeg nævnt maden?!) og alle detaljerne i stoppestederne. Med 12 dages stop er der så meget at fortælle.
Har du været i denne del af verden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *