AKTIVITETER I BOSTON

AKTIVITETER I BOSTON

Selv om dette ikke var mit første besøg i Boston, var det som at se det for første gang. En af mine yndlings venner boede der i årevis, og jeg besøgte hende, mens jeg var gravid – både udmattet og kvalme. Denne gang var vores familie i stand til at udforske og opsuge alt, hvad denne smukke by har at byde på. Vi kan ikke vente med at gå tilbage og udforske mere!

Hvad stod ud for mig mest om Boston:

Det er helt smukt
Renlighed-jeg var forbløffet over, hvor ren denne store by var
Fuld af rig historie-vi var kun der i et par dage med en hoved dag for at besøge webstederne, men der er ingen tvivl om, at vi kunne tilbringe uger med at udforske det hele.

FREEDOM TRAIL BOSTON
En ting jeg hørte igen og igen om, før du går til Boston var, hvor cool Freedom Trail er. Selv om pinligt, jeg vidste ikke meget om det, før du sætter ud på det. Freedom Trail er en 2 1/2 mile sti gennem Boston, der passerer 16 forskellige steder, der er enorme i historien om USA. Det kan efterfølges af en rød linje på jorden, for det meste i mursten.

Efter at hoppe af hop on hop off trolley, fandt vi det hurtigt og gik langs stien og stoppede for at besøge en masse pletter. Vi brugte Old Town trolley men endte med at gå for hele dagen. Det gav os passerer til nogle af seværdigheder (herunder te Tour).

BOSTON TEA PARTY
En af vores absolutte favorit dele af denne del af vores tur var Boston Tea Party Tour. Det gjorde hele historien bogstaveligt talt kommet til liv og var så sjov i processen.

Det er en re-vedtagelse af Tea Party og alt, hvad der skete fører op til det samt efter. Når du kommer ind i turen, får du et tegn kort (fortvivl ikke-du bliver ikke bedt om at gøre noget).

På et tidspunkt, gå ind i Abigail’s Tea Room. Vi havde tid før vores tur startede, så vi besøgte før, og det havde ikke kun god mad, men det var så charmerende! Jeg er nu fast besluttet på at gøre Devonshire Cream til at gå med scones. Så så godt!

FENWAY PARK
Da vi fandt ud af Dodgers ville være at spille Red Sox i Boston (og det sker kun en gang hver 10 år eller deromkring, foruden Playoff spil), vi tilføjede det til vores must do liste. Selvom der ikke er nogen tvivl om, at vi bløder blåt, så ville Fenway Park være lige så magisk som alle siger, at det er. Vi gjorde Fenway Park Tour før spillet-gik gennem parken, så batting praksis, gik op på det grønne monster og meget mere.

Denne serie i særdeleshed var en enorm en for Dodger fans så Boston var fuld af vores fans for hele weekenden. Det spil, vi gik til, var utroligt-slutter med en stor W for os i ekstra innings. Det var en nat, vi vil ikke glemme, og sådan en højdepunkt!

Publikum var næsten lige Dodger fans til Red Sox fans! At være en del af at synge søde Caroline i 8th var også fantastisk. Jeg vil sige-Fenway Park siddepladser er ikke min favorit. Det var en varm dag, og selvom vores pladser var store, var under forteltet fanget i varmen. Stadig, det værd!

RESTAURANTER I BOSTON
Velsmagende burger-vi spiste her lige før Red Sox-spillet. Det var super velsmagende og vi alle elskede Tots!
Juridiske skaldyr-mine drenge elsker skaldyr og de havde en blast spiser en hel masse af det. Jeg valgte kylling og det var ikke min favorit. Jeg har hørt, at sommerhytte er en anden god mulighed.
Regina’s Pizza-vi havde dette på Fenway Park. Efter at have spist masser af Pizza i New York, forlod denne Pizza meget at ønske. Måske jeg har brug for at give det en anden prøve.
Andre forslag, som vi savnede: Fig’s Pizza, Bartaco, mel bageri, Union Oyster House
Ikke i “Boston”, men i nabolandet Cambridge, gør dig selv en tjeneste og gå til Zinnekens. Det er en lille lille butik nær Harvard, som vi stoppede i før overskriften til vores Harvard Tour. Min Gourmand ævle var fantastisk. Jeg ville have sprunget i ansigtet først, hvis det ikke var mærkeligt.

HARVARD TOURS
Vi reserverede vores Tour med få din guide og vores vejledning, Christopher, var stor. Han var fuld af viden, sjov og alle omkring Nice, smart fyr. Vi lærte meget om Harvard på en rigtig kort tid. Selvom du kan gå rundt på campus på egen hånd, anbefaler jeg turen, hvis du vil høre om historien, hvordan bygningerne, studenterlivet osv.

Selv om vi passer i en masse i den tid, vi havde, er der stadig flere ting, jeg gerne vil gøre næste gang.
Ting, jeg er ked af vi savnede og håber at gøre snart:

Boston Public Library-jeg har hørt det er fantastisk!
Acorn Street-bare et billede, det er alt, hvad jeg har brug for. Og Beacon Hill-ønske vi havde mere tid her.
Mike’s wienerbrød-så mange mennesker gik rundt med kasser, som jeg endelig stoppede nogen til at spørge, hvad de havde. Mike’s wienerbrød er kendt for at være. Men linjen var lang, og vi var med en gruppe, så jeg følte ikke, at vi kunne stoppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *