AIR FRYER KYLLINGEVINGER

AIR FRYER KYLLINGEVINGER

Air fyrer kyllingevinger – gør de perfekte kyllingevinger med honning grill sauce i en brøkdel af tiden! Sådan laver du Air Fryer Chicken Wings
AIR FRYER KYLLINGEVINGER
Af en eller anden grund har kyllingevinger lidt intimideret mig. Det var indtil jeg lavede dem i luften Fryer. Det er bogstaveligt talt den nemmeste ting at gøre, og de bliver lækre. Når du laver kyllingevinger på denne måde, vil du aldrig have lyst til at gå tilbage.

HVORDAN MAN LAVER KYLLINGEVINGER
Typisk gør kyllingevinger i ovnen tager mindst 30 minutter. Med denne opskrift, vil du indstille din Air Fryer og de er gjort inden for halvdelen af tiden-kun femten minutter. Sådan gør du dem:

Anbring et stykke aluminiumsfolie mellem luft fristens bund og kurv. Dette gør oprydning ekstra let. Tro på mig! Og Find flere Air Fryer-ressourcer og tips her.
Spray kurven med madlavnings spray for at sikre, at vingerne ikke holder sammen.
Efter drykling vinger med hvidløgs salt, placere dem i kurven uden over fortrængning luften friture.
Hvis du crowd luft Fryer, er der ikke nok luft til at cirkulere, og det gør madlavning ujævn. Du vil ikke have det, især med kylling.
Indstil luft Fryer til 400 grader i 15 minutter. Tag kurven ud og ryst kyllingen et par gange under tilberedningen for at sikre, at det virkelig er madlavning jævnt. Jeg har lige sat en timer i 5 minutter og rystede kurven 3 gange.
Dette er, hvad vingerne ser ud som halvvejs gennem madlavning:

Air Fryer kylling vinger-halvvejs kogte
Mens vingerne sprøde op, kombinere honning og din yndlings grill sauce i en skål.
Bland kyllingevinger i grill sauce
Når de er færdige madlavning, kaste dem i grillen mix og nyde!
Hvordan man laver Air Fryer kyllingevinger og hvad de skal tjene med dem
Servér disse kyllingevinger med selleri, Ranch og ekstra grill sauce til dypning. Sørg for at have nogle servietter handy, fordi de er klæbrig og sød, finger slikke godt!

ANDRE AIR FRYER OPSKRIFTER
Ligesom denne Easy Air Fryer opskrift? Så vil du elske disse også:

Bagte kartofler
Lav kylling i luften Fryer
Air Fryer bacon
Hvordan fungerer en flyfryer?
KYLLING VINGER OPSKRIFT
Hvis du elsker denne nemme opskrift så meget som jeg gør, Skriv venligst en femstjernet anmeldelse, og sørg for at hjælpe mig med at dele på Facebook og Pinterest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *