4 FØDEVARER TIL PREP FORUD FOR TID OG GØRE AT SPISE SUNDT NEMT!

4 FØDEVARER TIL PREP FORUD FOR TID OG GØRE AT SPISE SUNDT NEMT!

Hvad hvis jeg fortalte dig, at der er én ting, du kan gøre for at garantere at spise bedre? Det er simpelt virkelig. Alt det kræver er et lille måltid prep. Afsætte nogen tid i løbet af weekenden til at planlægge, shoppe og få det hele sammen. Jeg har konstateret, at når jeg gør det tid, min uge går så meget glattere. Jeg tænkte virkelig på de ting, der gjorde en stor forskel i måltid prep for mig. Lad os have det!

4 gør Ahead fødevarer at gøre spise sundt muligt fra www.thirtyhandmadedays.com

Kylling:
Denne ene er afgørende. Medmindre du er vegetar, så Spring over det. Men for mig, at gøre kylling i bulk var alvorligt liv skiftende. Jeg elsker dette indlæg fra positivt fremragende, hvor Amy deler den allerbedste hakkede kylling. Lige efter du går på indkøb, prep din kylling og sat i containere til brug i hele ugen. En kombination af hakket kylling, fuld kyllingebryst og strimler af kylling vil sikre muligheder i en travl uge.
den allerbedste hakkede kylling
Skær op frugt og grøntsager:
Jeg får frugt og grøntsager i bulk fra Costco, fordi det altid er godt. Nogle gange får jeg den allerede skåret ting, andre gange jeg køber det hele og hak det hele op. (Kinda afhænger af, hvad der er til rådighed, og også hvor doven jeg føler virkelig..) Jeg har dem klar til at gå i vores køleskab skuffe som jeg taler om i Self serverer sunde snacks. At få det hakket op og i containere i weekenden gør det, så du har en side til dit måltid eller en snack klar til at gå på alle tidspunkter.
Self serverer sunde snacks til børn! Fremme uafhængighed og beslutningstagning. Tredive håndlavede dage
Smoothies: der er omkring en million måder, du kan lave smoothies. Men hvis du altid er i et kapløb om morgenen eller ikke elsker morgenmad, pre-Making smoothie packs og derefter popping dem i fryseren, så de er klar til at gå er en game changer. Det vil sikre en sund morgenmad-du ved, det vigtigste måltid af dagen. Jeg elsker dette indlæg fra det smarte sted på færdigpakkede smoothies. smoothie Packs fra den smarte hjemmeside
Mini Muffins:
For et par år siden lavede jeg disse jordnøddesmør blender muffins. Jeg ærligt havde ikke store forventninger til dem, fordi de kun havde et par ingredienser og ikke lyde så stor. Til min overraskelse var de store! Mine børn blev godkendt, og de var super nemme at lave. Jeg kan lave en båd belastning i løbet af weekenden og pakke dem op, så de er klar til at gå hele ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *